alergie sau infectie?
![mariuca84](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
de 2 zile mi-au aparut pe fata pe piept, pe spate si in cap, niste besicute mici cu lichid transparent care ma mananca si in acelasi timp mi s-au inflamat si 2 ganglioni, unu in spatele urechii si unul mai jos pe gat (ambii pe partea stanga). Am de asemenea si o durere de cap constanta, imi simt capu foarte greu. Nu am ajuns inca la doctor, am ales sa ma medicamentez singura. mi s-a spus k s-ar putea sa am ganglionii inflamati de la o raceala ce am avut-o acum 2 saptamani, destul de puternica pe care am tratat-o dar nu chiar pana la sfarsit, cu augmentin (care am oservat azi k expriase in august - din cate am inteles nu e o problema doar ca nu mai e la fel de eficient). Nu stiu ce sa cred - pare a fi o alergie (eu am si astm bronsic tot pe fond alergic si pana acum singura alergie care mi-am descoperit-o a fost la paru de animale si praf dar nu s-a manifestat in felul asta pana acum niciodata), dar iau claritine de 2 zile si nu are nici un efect. In acelasi timp am mai luat si fervex/coldrex pentru acea raceala netratata pana la capat.
Ce as mai putea lua? Este neaparat nevoie sa merg la doctor? N-as vrea sa merg si sa-mi zica k am o reactie alergica si sa iau claritine :D Sunt intr-o tara straina la studii si orice consultatie costa destul de mult iar medicul la care am acces este generalist.
Ce as mai putea lua? Este neaparat nevoie sa merg la doctor? N-as vrea sa merg si sa-mi zica k am o reactie alergica si sa iau claritine :D Sunt intr-o tara straina la studii si orice consultatie costa destul de mult iar medicul la care am acces este generalist.
3 comentarii
0
16-09-2009, ora 18:04
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
INFECŢIEEEEEEEEE (pare a fi streptococică)! Consult medical de specialitate de urgenţă, chiar şi la medicul generalist, nu contează!
Însănătoşire grabnică şi mult spor la studiat!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Însănătoşire grabnică şi mult spor la studiat!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-09-2009, ora 17:09
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu-i nimic, vă veţi face bine! La varicela chiar nu m-am gândit. :(
Însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Însănătoşire grabnică!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8roseata pe barbie si in jurul nasului, bubite marunte, rosii
- 3alergie dermatologica
- 4Alergie?
- 9polipi nazali si alergie
- 8Boala de piele sau alergie?
- 1dieta alergie cutanata
- 1alergie la crema de fata. help!!!
- 4alergie... bubite rosi foarte mici si multe care imi provoaca mancarimi
- 3alergie la detergenti
- 3alergie pe deget de la verigheta si inel de aur
- 0alergie prin acnee