Alergie grava
Buna seara, am si eu o problema de aproximativ 3 luni. Am pe tot corpul pete rosii umflate si mancarime!!! Pe langa asta ma umflu, fata gatul picioarele si de la stomac in sus parca se face un ghem pana in gat in plamani parca ar fi un dop. Am luat niste medicamente in Germania iar din Ro, medicul de fam mi-a dat xyzal care il iau si in prezent dar nu vad nici o imbunatatire... La analize mi-a iesit totul ok, doar helicobacter a iesit 1, 1 dar au zis ca nu este de la el toata eruptia asta. Un sfat, unde a-si putea merge ce sa mai fac... Multumesc frumos
10 comentarii
Am exact aceleasi simptome si am fost diagnosticat la Elias - Bucuresti cu angioedem recurent...tratament una tableta Borenar pe zi...dimineata..si simptomele dispar..consultati medic dermato-alergologie. trebuie sa fiti atenta la alimentatie, stil de viata..etc.. motivul declansarii edemelor pe corp...Succes !
Eu am programare la un homeopat la recomandarea unui medic. Am ajuns si la urgente de 2 ori din cauza umflarii limbii si a buzelor. Multumesc pentru raspuns, sanatate!
Ati schimbat cafeaua, tigarile sau salamul preferat acum 3 luni ?!, ce s-a intamplat ? Sau ati inceput vreun tratament medicamentos, cura de slabire cu un supliment..?!
Am fost plecata in Germania, am cam schimbat tot, dar si de cand m am intors acasa, persista simptomele
Ce aţi făcut la homeopat, daca aţi fost ? Ce va spus despre alergia asta.. Va multumesc
N-am ajuns... Sunt internata pentru iNvestigatii la Dermato Venerologie la municipal Tm, sper sa-i dam de cap...
Va doresc rezolvarea cu bine a problemelor d sănătate. După cum v-am spus am exact simptele..umflarea alternativa a tălpilor, degete, palme, buze, obraz, limba...nedureroase, cu roşeaţă si mici urzicături, mâncărime...din februarie 2014..am fost internat la Elias dermato alergologie...diagnostic angioedem recurent...cauza principala stres...tratamentul a fost zilnic 1 tableta Borenar si o tb. Ketotifen.timp de 2 luni..
Nu am mai avut...apoi au reînceput, si iau imediat o tb. De Borenar si-mi trece imediat...am observat ca simptomele apar acum la anumite alimente : nuci, pâine albă, legume verzi nefierte.sa vedem..aştept să-mi spuneţi la final ce aţi făcut...incaodata succes
Nu am mai avut...apoi au reînceput, si iau imediat o tb. De Borenar si-mi trece imediat...am observat ca simptomele apar acum la anumite alimente : nuci, pâine albă, legume verzi nefierte.sa vedem..aştept să-mi spuneţi la final ce aţi făcut...incaodata succes
A..si inca ceva, in urma crizelor digestive..dureri asemănătoare de masele, cu nod dureros in piept gen reflux esofagian...am făcut endoscopie si a ieşit ff bine ! Medicul a spus ca reacţia alergica poate avea loc si la nivel digestiv ! Aşa si a fost, la aceste crize iau imediat 1tb. Borenar si ma lasa imediat..
Multumesc din suflet!! Multa sanatate va doresc si eu! Revin cu noutati sper
Deci ati facut o reactie la multii conservanti pe care ii folosesc nemtii in mancarea lor !
Cumparati o formula de ceai hepatic la care mai adaugati papadie si brusture si beti 2-3 cani pe zi, minim ! Daca ati incetat contactul cu alergenii respectivi, simptomele vor mai persista cateva zile pana cand ficatul va reusi sa-i elimine ! Asa ca adoptati o dieta vegetariana fara lacatate grase (unt, smantana, branza) si fara carne rosie si de pui din comert si simptomele vor ceda in mod sigur !
Multa sanatate !
Cumparati o formula de ceai hepatic la care mai adaugati papadie si brusture si beti 2-3 cani pe zi, minim ! Daca ati incetat contactul cu alergenii respectivi, simptomele vor mai persista cateva zile pana cand ficatul va reusi sa-i elimine ! Asa ca adoptati o dieta vegetariana fara lacatate grase (unt, smantana, branza) si fara carne rosie si de pui din comert si simptomele vor ceda in mod sigur !
Multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1prurit generalizat
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 2vaginita, prurit
- 9polipi nazali si alergie
- 0Mancarimi de piele
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 1dieta alergie cutanata
- 4alergie... bubite rosi foarte mici si multe care imi provoaca mancarimi
- 0mancarimi ale pielii...
- 3prurit in zona superioara a pieptului si inghinal
- 0Prurit scalp