alergie la crema de fata. help!!!
Buna ziua,
in urma folosirii unei creme de fata noi, mi-a iesit o iritatie destul de urata in zona nasului. Am renuntat la folosirea cremei iar alergia a trecut. Dar pentru ca era o crema destul de scumpa m-am hotarat sa-i mai acord o sansa. Mare greseala!!! Alergia a aparut din nou, si nu mai vrea sa treaca. De mai bine de 2 luni persista. Tin sa specific ca nu am mancarimi in zona respectiva, nici n-am avut. Am ineput sa iau claritine dar nu vad rezultate.
Sa ma sfatuiasca un medic ce pot sa fac sa treaca aceasta roselata.
Multumesc!!!
in urma folosirii unei creme de fata noi, mi-a iesit o iritatie destul de urata in zona nasului. Am renuntat la folosirea cremei iar alergia a trecut. Dar pentru ca era o crema destul de scumpa m-am hotarat sa-i mai acord o sansa. Mare greseala!!! Alergia a aparut din nou, si nu mai vrea sa treaca. De mai bine de 2 luni persista. Tin sa specific ca nu am mancarimi in zona respectiva, nici n-am avut. Am ineput sa iau claritine dar nu vad rezultate.
Sa ma sfatuiasca un medic ce pot sa fac sa treaca aceasta roselata.
Multumesc!!!
1 comentarii
Buna seara.
doar un consult la un medic dermatolog -iti va rezolva problema..si poate, ca-n cazul nostru, nici acolo.
Nu mai asculta pareri daca, NU, raspunde un medic..mergi sa-ti vezi de ale tale..chiar e o problema grava si inestetica si..si..
De aprox. 1 an..ne chinuie si pe noi DESI, am fost la..n... medici..
Sanatate si O seara buna.
doar un consult la un medic dermatolog -iti va rezolva problema..si poate, ca-n cazul nostru, nici acolo.
Nu mai asculta pareri daca, NU, raspunde un medic..mergi sa-ti vezi de ale tale..chiar e o problema grava si inestetica si..si..
De aprox. 1 an..ne chinuie si pe noi DESI, am fost la..n... medici..
Sanatate si O seara buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8roseata pe barbie si in jurul nasului, bubite marunte, rosii
- 3alergie dermatologica
- 3alergie sau infectie?
- 4Alergie?
- 9polipi nazali si alergie
- 8Boala de piele sau alergie?
- 1dieta alergie cutanata
- 4alergie... bubite rosi foarte mici si multe care imi provoaca mancarimi
- 3alergie la detergenti
- 3alergie pe deget de la verigheta si inel de aur
- 0alergie prin acnee