Alergia la Apa

24-01-2009
Maryxx
Nu este medic/terapeut
Maryxx
Buna,
Am fost diagnosticata de un medic cu ALERGIE LA APA. Am facut tratament o luna de zile cu Xyzal. Cat timp luam aceste pastilute nu am mai avut probleme, dar cum am terminat tratamentul au reinceput problemele. Alergia apare doar cand fac baie/ dush, iar la vreo 10 - 15 min, dupa ce ies din baie, imi dispare. Am schimbat de nenumarate ori sapunul, gelul de dus, in zadar. pentru o perioada am schimbat chiar si domiciliul ( la vreo 300 km distanta), tot nimic. Sunt disperata, placerea de a face baie, dus - a devenit un chin. Va rog, daca stiti vreo solutie.
Va multumesc din suflet.
2 comentarii
0
25-06-2010, ora 22:59
Adriaa
Nu este medic/terapeut
Adriaa
Filtru magnetic pe conducta de apa am inteles ca este solutia pt aceasta problema !
0
10-01-2021, ora 13:01
lucia_calciu
Nu este medic/terapeut
lucia_calciu
Ma confrunt si eu cu acest necaz, insa am reusit sa-l rezolv datorita unui sfat citit in revista Formula As, sfat pe cât de ingenios, atat de simplu
Dupa ce terminati de facut baia (cada sau dus-nu are importanta), comutati dusul pe APA RECE si dati de 2-3 ori de-a lungul bratelor si picioarelor, si cu pumnii facuti căuș dati cu apa rece inclusiv pe fata
Asta este tot
Mancarimile vor trece de tot in max 1-3 minute, timp in care mângâiați-vă cu un prosop daca mai este nevoie
Eu aplic acest tratament de cca 5 ani si totul este in ordine, am scapat de mancarimi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.