AJUTOR! 2 ani si trei luni, nu scapa de o amigdalita pultacee
![florentinaghe](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
de o luna si jumatate, baietelul meu(care are 2 ani si trei luni), nu scapa de o amigdalita pultacee.am ajuns cu el la spital si i s-a administrat 6 zile axetine injectabil dupa care continuare zinat la 12 ore. am ajuns la ORL unde mi s-a recomandat rhinatiol si aerius si picaturi Ophtalmenozone N de 3 ori pe zi.(tot atunci au descoperit si polipii).
dupa doua saptamani, infectia a revenit si i-am dat augmentin 5 zile, a avut loc o ameliorare dupa care la o saptamana copilul a facut febra din nou peste 40 si mi-a prescris claritromicina.pentru ca mai avea puroi pe o singura amigdala.
ieri am fost din nou la medicul de familie si mi-a spus ca de data aceasta are ambele amigdale cu pungute de puroi.
intr-un final am ajuns din nou la ORL, si a hotaarat sa ii scoata polipii, intre timp aceasta i-a recomandat azitromicina si ophtalmenozone N. simt ca o iau razna pt ca stiu ca nue bine sa ia atat antibiotic. multumesc!Am uitat sa specific faptul ca sunt din targoviste.MULTUMESC!
dupa doua saptamani, infectia a revenit si i-am dat augmentin 5 zile, a avut loc o ameliorare dupa care la o saptamana copilul a facut febra din nou peste 40 si mi-a prescris claritromicina.pentru ca mai avea puroi pe o singura amigdala.
ieri am fost din nou la medicul de familie si mi-a spus ca de data aceasta are ambele amigdale cu pungute de puroi.
intr-un final am ajuns din nou la ORL, si a hotaarat sa ii scoata polipii, intre timp aceasta i-a recomandat azitromicina si ophtalmenozone N. simt ca o iau razna pt ca stiu ca nue bine sa ia atat antibiotic. multumesc!Am uitat sa specific faptul ca sunt din targoviste.MULTUMESC!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Bebe face scaune moi
- 1Întrebare
- 1Ajutor sunt disperata! Mă întreb dacă fetița ar putea avea autism.
- 0Baietel de 1, 5 ani nu răspunde când este strigat și nu arata cu degetul
- 1Bebe nu se ridica in picioare
- 1Anxietate si frica de straini
- 1Bebe calca stramb
- 2Baietel 18 luni - autism sau nu?
- 9Fluturat cap stânga dreapta
- 4Baietel 16 luni - simptome din spectrul autist (TSA)?