Am palpitații toată ziua, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate

Salut! Sunt un adolescent de aproape 20 de ani, atletic, fără antecedente medicale, dar acum... Cred că am avut covid în decembrie anul trecut, de când simptomele decid ce sa conduca viata.. Sau este doar coincidență.. Deci am palpitații toată ziua, din toate punctele de vedere, ritmuri neregulate, ritm neregulat, pauze, îmi simt pulsul în tot corpul, degetele, capul, fundul, mâinile, degetele etc. culcat este ok și tensiunea crește când mă ridic în picioare.. mănânc sănătos, mă antrenez tot timpul, fac aproape 10.000 de pasi pe zi etc. Bău multă apă (3-5L pe zi), legume, iau suplimente cum ar fi coq10, omega 3, magneziu, multyvitamine pentru luni, dar nimic, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate, oboseală tot timpul, EKG / ECHO / TEST EFFORT / HOLTER OK, medicul spune să merg la sala, sa fac orice... dar când ma ridic de jos simt cum imi pleacă inima greu și pulsează în tot corpul și am tot felul de senzații Fluturari și extrasistole...TOATE ANALIZELE DE LABORATOR SUNT OK, AJUTOR!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 45depresie, anxietate, palpitatii la inima
- 10tulburari cardiace: palpitatii, tahicardie...
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3am palpitatii la efort marit cauzate de o emotie teama
- 3gastrita, palpitatii...
- 32extrasistole? aritmii?
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 4Palpitatii...?!
- 2Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 4palpitatii
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 4Rosu la faţă
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 5Palpitatii
- 0Palpitatii
- 1Usturimi in piept si palpitatii
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: