Am palpitații toată ziua, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate

Salut! Sunt un adolescent de aproape 20 de ani, atletic, fără antecedente medicale, dar acum... Cred că am avut covid în decembrie anul trecut, de când simptomele decid ce sa conduca viata.. Sau este doar coincidență.. Deci am palpitații toată ziua, din toate punctele de vedere, ritmuri neregulate, ritm neregulat, pauze, îmi simt pulsul în tot corpul, degetele, capul, fundul, mâinile, degetele etc. culcat este ok și tensiunea crește când mă ridic în picioare.. mănânc sănătos, mă antrenez tot timpul, fac aproape 10.000 de pasi pe zi etc. Bău multă apă (3-5L pe zi), legume, iau suplimente cum ar fi coq10, omega 3, magneziu, multyvitamine pentru luni, dar nimic, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate, oboseală tot timpul, EKG / ECHO / TEST EFFORT / HOLTER OK, medicul spune să merg la sala, sa fac orice... dar când ma ridic de jos simt cum imi pleacă inima greu și pulsează în tot corpul și am tot felul de senzații Fluturari și extrasistole...TOATE ANALIZELE DE LABORATOR SUNT OK, AJUTOR!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot exista palpitatii ca simptome ale unei boli de inima?
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 4palpitatii la 19 ani?
- 2Palpitatii din cauza hipertiroidismului?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 3Palpitatii in zona inima-stomac
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 22Litiaza biliara cronica. Palpitatii inima. deranj stomac
- 3Palpitatii la cel mai mic efort
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 0Hipertensiune&palpitatii
- 3Hipertensiune arteriala
- 1Palpitații
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 2Palpitatii doar cand ma aplec sau ridic
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: