Am palpitații toată ziua, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate

04-10-2021
AjutorVaRoG
Nu este medic/terapeut
AjutorVaRoG
Salut! Sunt un adolescent de aproape 20 de ani, atletic, fără antecedente medicale, dar acum... Cred că am avut covid în decembrie anul trecut, de când simptomele decid ce sa conduca viata.. Sau este doar coincidență.. Deci am palpitații toată ziua, din toate punctele de vedere, ritmuri neregulate, ritm neregulat, pauze, îmi simt pulsul în tot corpul, degetele, capul, fundul, mâinile, degetele etc. culcat este ok și tensiunea crește când mă ridic în picioare.. mănânc sănătos, mă antrenez tot timpul, fac aproape 10.000 de pasi pe zi etc. Bău multă apă (3-5L pe zi), legume, iau suplimente cum ar fi coq10, omega 3, magneziu, multyvitamine pentru luni, dar nimic, am încercat medicamente psihologice pentru anxietate.. 0 rezultate, oboseală tot timpul, EKG / ECHO / TEST EFFORT / HOLTER OK, medicul spune să merg la sala, sa fac orice... dar când ma ridic de jos simt cum imi pleacă inima greu și pulsează în tot corpul și am tot felul de senzații Fluturari și extrasistole...TOATE ANALIZELE DE LABORATOR SUNT OK, AJUTOR!
1 comentarii
0
05-10-2021, ora 10:58
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Dar ce medicamente psihologice ai incercat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •