ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

palpitatii

25-04-2010
dia80
Nu este medic/terapeut
dia80
Buna seara, am30 de ani si sunt foarte ingrijorata pentru ca am unele probleme la care nu pot sa aflu un raspuns. Am palpitatii la inima tot mai dese si ma rosesc foarte tare la fata, am 58 kg de la ultima nastere ma simt mai greoaie si tot mai rau.As vrea sa imi raspunda cineva la aceste intrebari. Se poate sa mostenesc o boala de la tatal meu care in urma cu o luna a fost operat pe cord pentru a se pune 3 bypasuri sau aceasta se intampla pur si simplu. Va mai spun ca mai am o problema de insuficenta de aer o am de cand eram de vreo7 anisori, nu am fost dusa la un medic si sport nu am putut face simteam ca ma sufoc, intre timp am suferit si doua cezariene si nu mi sa spus ca as avea ceva, cand mananc mult am palpitatii si cand lucrez la efort maxim .daca poate cineva sa-mi explice in mare ce as putea face va rog sa ma indrumati.VA MULTUMESC.
4 comentarii
0
25-04-2010, ora 23:19
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
dia80 ti-am trimis mesaj privat
0
26-04-2010, ora 18:30
Mariuca-Marina
Nu este medic/terapeut
Mariuca-Marina
Buna ziua! Am 32 ani si in urma cu 5 ani mi s-a descoperit un bloc de ramura drept, dar nu mi s-a spus de existenta lui, doar a fost scris diagnosticul pe ecg.In urma cu un an m-am simtit rau, am consultat un alt medic si mi-a spus ca am acest bloc de ramura de care eu nu stiam, mi-au cerut un ecg mai vechi si asa am descoperit ca aveam acest bloc care nu mi-a fost adus la cunostinta. Am luat aspenter si metoprolol 3 luni dupa reteta medicului cardiolog si am inceput sa fac sport, alerg. Mi s-a explicat ce este acest bloc dar... inca nu sunt lamurita. Am palpitatii, uneori imi bate inima mai repede alteori am senzatia ca nu mai bate, am senzatia ca mi se opreste si respiratia mi se pune un nod in gat, transpir si intru in panica foarte repede. Imi poate spune cineva, va rog, o consultatie homeopatica ma poate ajuta?
0
27-04-2010, ora 13:35
lexxxa
Nu este medic/terapeut
lexxxa
Buna ziua,
Va deranjez si eu cu o problema care ma imi ridica numeroase intrebari. Am 19 ani, 57 kg si 1.75 inaltime si chiar astazi de dimineata la prima ora cand ma trezisem, am inceput sa am dureri in zona toracica superioara, chiar putin deasupra sanului in partea stanga (acolo unde ar fi inima). Durerile au fost destul de intense alternand cu junghi si apasare. E adevarat ca in cazuri de genul asta ma si panichez si poate de asta mi-a crescut tensiunea, dar totusi mi s-a parut ca inima imi batea ingrijorator de tare, fara vreun motiv intemeiat.
Am fost destul de stresata in ultima vreme si ma gandesc ca asta ar putea fi unul dintre motive. Am cam facut si execese cu cafelele(1-2 pe zi) dar m-am oprit in urma cu vreo saptamana cand in urma unei suparari am avut pt prima oara de cand ma stiu palpitatii. De atunci nu am mai pus gura pe cafea si tensiunea a fost in limite normale...deci nu pot sa imi explic durerile suparatoare. Tin sa mentionez ca au durat extrem de mult, aprox jumatate de zi...ma lasau, ma luau iar indiferent de pozitie. Mi-e frica sa nu fie ceva grav legat de inima(nu mananc foarte gras chiar ma apucasem de o cura de detoxfiirere cu multe lichide/ceaiuri). Inainte de a face un consult medical, va rog ma puteti ajuta cu un sfat: Ce ar fi putut sa fie? Cum imi dau seama daca e de la inima sau altceva? Apreciez un raspuns promt. Va multumesc anticipat.
0
27-04-2010, ora 16:09
lexxxa
Nu este medic/terapeut
lexxxa
Am uitat sa mentionez ca in urma cu ceva luni, dupa ce de-a lungul unui intreg an facusem multe amigdalite in urma unui exudat mi s-a descoperit un stafilococ auriu. Era rezistent la numeroase antibiotice si pentru ca amidalitele au incetat sa mai apara, nu a mai fost tratat medicamentos. Poate oare sa exista vreo legatura intre cele ddoua? Mi-e foarte frica de raspuns dar chiar as vrea sa fac ceva cat mai curand pana nu se agraveaza lucrurile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  •