Durere gat
Buna ziua!
De cateva zile (5-6) ma doare gatul cand inghit sau simt o senzatie de arsura/furnicaturi. Sunt putin ragusita si uneori am dificultati la inghitire dar nu f puternice in special dimineata imediat dupa ce ma trezesc. Uneori parca resimt durerea din gat si cand nu inghit. Parca imi simt gatul umflat. De asemenea simt ca o senzatie de furnicaturi in urechi. Acum 2 zile am eliminat niste mucus incolor din gat pe care inca il simt in gat ca un nod. Uneori si la cascat parca am o durere la nivelul gatului. Timp de o saptamana-doua aveam o senzatie de uscaciune a gatului in timpul noptii si dimineata dar a trecut. Am 20 de ani si fumez de approx. 4 ani nu mai mult de 8-10 tigari pe zi cu perioade cuprinse intre o saptamana si o luna in care nu fumez deloc sau extrem de putin. Uneori resimt si usoare dureri de cap in zona fruntii. Sunt f speriata ca am ceva grav pt ca la palpare parca o zona pe lateralele gatului in care ma doare cand apas si parca am cate o biluta micuta pe fiecare laterala. Imi puteti spune daca am ceva grav sau nu? Sunt atat de speriata incat mi-e si frica sa merg la medic. Mentionez ca acum un an si jumatate am facut un exudat din gat si mi-a iesit ca as avea o colonie de streptococi. Va rog sa imi dati un raspuns! Va multumesc!
De cateva zile (5-6) ma doare gatul cand inghit sau simt o senzatie de arsura/furnicaturi. Sunt putin ragusita si uneori am dificultati la inghitire dar nu f puternice in special dimineata imediat dupa ce ma trezesc. Uneori parca resimt durerea din gat si cand nu inghit. Parca imi simt gatul umflat. De asemenea simt ca o senzatie de furnicaturi in urechi. Acum 2 zile am eliminat niste mucus incolor din gat pe care inca il simt in gat ca un nod. Uneori si la cascat parca am o durere la nivelul gatului. Timp de o saptamana-doua aveam o senzatie de uscaciune a gatului in timpul noptii si dimineata dar a trecut. Am 20 de ani si fumez de approx. 4 ani nu mai mult de 8-10 tigari pe zi cu perioade cuprinse intre o saptamana si o luna in care nu fumez deloc sau extrem de putin. Uneori resimt si usoare dureri de cap in zona fruntii. Sunt f speriata ca am ceva grav pt ca la palpare parca o zona pe lateralele gatului in care ma doare cand apas si parca am cate o biluta micuta pe fiecare laterala. Imi puteti spune daca am ceva grav sau nu? Sunt atat de speriata incat mi-e si frica sa merg la medic. Mentionez ca acum un an si jumatate am facut un exudat din gat si mi-a iesit ca as avea o colonie de streptococi. Va rog sa imi dati un raspuns! Va multumesc!
1 comentarii
cauza este la nivelul tractului digestiv.. hiperaciditate.., regim alimentar ghresit care intreetine iritatia in gat si refluxul gastro-esofagian
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu pot sa inghit
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 8de aproximativ o luna am dureri in gat (dupa o raceala puternica)
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 2Durere in gat - leacuri + medicamente
- 4durere la baza gatului si ceafa de aprox. 3 ani
- 3am o problema la care nu ai dau de cap
- 3Nod, jena in gat si recent a aparut disconfort la inghitire !
- 2durere persistenta in gat, de abia pot inghiti
- 2Am limba galben verzuie si o puternica durere in gat
- 1Durere in gat/amigdalita
- 4Durere in gat de 4 luni
- 2Durere gat
- 2durere insuportabila in gat
- 9Durere in gat / amigdala dreapta
- 2Durere în gât!
- 6Durere de gat
- 5Durere în gat de cateva luni, si disconfort.
Mai multe informații despre: durerea in gat inghitire cu dificultate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: