baietel 1 an si 3 luni s-a lovit ff rau la spranceana. ce sa fac sa nu ramana cicatrice?

05-05-2011
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
Buna ziua,
Am un baietel de 1 an si 3 luni, e un copil energic, de aceea ieri alerga prin pat si dintr-o data a cazut de marginea patului, si s-a lovit ff rau la spranceana si i-a curs sange si vad ca a ramas acum ca o taietura foarte urata.ce sa fac sa nu ii ramana cicatrice acolo?????e posibil sa nu ii mai creasca par acolo deloc????ajutati-ma sunt o mama disperata..si rog din suflet un medic sa ma ajute.multumesc...
2 comentarii
0
05-05-2011, ora 14:45
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

...si AI STAT sa scrii pe e-mail, in loc sa mergi cu el URGENT la medic??????????????!?

Iertare..dar, nu te inteleg, deloc.

Parere:
- la 7 ani, baietelul meu a cazut cu bicicleta, s-a taiat urat la spanceana, l-am dus IMEDIAT la spital (desi era 2 ianuarie)...si..
???l-au cusut..pe viu..

Sa-ti traiasca si multa sanatate.
O zi buna.
0
07-05-2011, ora 14:03
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
Da am stat...pt ca am o cumnata asistenta si l-a vazut si a zis ca nu e nevoie de nici o cusatura..nu e nimic grav...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul