Ajutati-ma sa ma decid. Ma simt manipulata si stoarsa de bani de el

38 comentarii 1 2
0
29-11-2010, ora 09:06
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Mi-a fost bine si sincer nu ma simt vinovata pentru ca este el traumatizat de divort, sau de alte femei.Nu stiu poate gresesc dar mi sa parut ca domnul sau doamna psiholog de mai sus ai tine partea dansului.Ma facut pe moment sa ma simt vinovata.Dar mi-a trecut acum.Am fost obnligata sa deschid telefonul si binenteles aveam mesaje de la El..Toate mesajele suna a disperare, si a neputinta din partea lui.Da imi este bine singura fara el.Ma simt bine.Numai ca ti-am spus mi-e teama sa nu generalizez..Si sac red ca toti vor fi la fel.Am tendinta asta vad..STI SI-A STRICAT CALCULATORUL.EU AM LAPTOPUL ASTA LUAT DE LA NISTE PRIETENI DIN STATE.Cand au venit in tara mi-au facvut bucuria asta.Ca eu nu eram in stare sa-mi cumpar.Doar eram intretinatoare de familie.Si acum fiindca a lui e stricat, , VROIA SA MA LASE SI FARA SINGURA MEA BUCURIE, REFUGIU.Ma tot batea la cap sa-i l dau lui.Ca eu nu am ce face cu laptopul.Alta nesimtire.De altfel mi-a spus ca decand mi-am luat laptop m-am schimbat.Se poate internetul te mai desteapta, si comunici si cu alti oameni..Ai placea sa ma stie in t-run con de umbra..Ma pregatesc sa ies mai mult prin magazine.Pentruca am devenit Agorafobica, si anxioasa, Si vreau sa socializez.Poate am sa ma duc in BUCuresti la surorile mele.Eu stiu.AM GANDURI MARI.{CU MINE] SI NU MA ABAT DE LA DRUM.
0
29-11-2010, ora 09:19
paul_84
Nu este medic/terapeut
paul_84
Bravo...dar totusi sa nu ajungi sa generalizezi pentru ca oamenii sunt diferiti.
0
29-11-2010, ora 09:33
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
TINAND CONT CA ESTE AL DOILE-A ESEC DIN VIATA MEA!!!!!!!!!!!DAR IN DEFINITIV SI MAINE MAI E O ZI.DA VIZIONEZ FOARTE MULT FILMELE ROMANTICE SI MA IMAGINEZ MEREU EU PERSONAJUL PRINCIPAL.OK MA DUC LA TREABA..MAI VORBIM.. SI INCERC SA NU GENERALIZEZ.PENTRUCA NU SE POATE SA FIU ASA GHINIONISTA.DAR ACUM VREAU SINGURATATE...
0
29-11-2010, ora 17:54
psiholog
Nu este medic/terapeut
psiholog
are ceva sigur din moment ce isi batea nevestele.si apoi nu conteaza ce are el conteaza ca YONSEANG sa iti revina..pai normal ca nu trebuie sa sufere nimeni.eu ziceam doar cum functioneaza el..din ce spune dansa
0
29-11-2010, ora 18:13
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Da sa-mi revin asta vreau si eu.Sa nu ma intoarca din drum nimic.DACA NU MA BATUT PANA ACUM CREDETIMA NU A FACUT-O DATORITA BANILOR.Ganditiva a pierdut o sursa de venit destul de buna.Poate ziceti ca vorbesc mereu de bani.Pai daca pe el numai asta il interesa.AM UITAT SI SEXUL.Nu putea lipsi.oricum toti care imi sunteti astazi aproape va multumesc.Mai am de luptat, cu mine in primul rand., Pentruca sunt slaba credetima ma cunosc.DAR SUNT OPTIMISTA CA VOI REUSI SA FIU UN PIC MAI EGOISTA SI SA PUN PE MINE PE PRIMUL LOC.CE SA AIVE ???ESTE AUTORITAR, DACA IL REFUZI CU CEVA DEVINE AGRESIV VERBAL.ASA LA EDUCAT MAMA LUI FIIND SINGURUL COPIL LA PARINTI
0
30-11-2010, ora 12:33
paul_84
Nu este medic/terapeut
paul_84
Nu cred ca esti o femeie slaba...de fapt nu cred ca exista femei slabe. Trebuie doar sa-ti impui sa gandesti pozitiv si sa nu faci apocalipsa din orice fleac. In al doilea rand trebuie sa-ti acorzi mai multa incredere.
Daca faci astea vei fi o femeie puternica.
Deja dai semne ca esti o femeie puternica pentru ca ai luat o decizie pentru tine si incepi sa stii ce vrei de la viata.
In concluzie omul isi alege soarta, omul alege langa cine sa traiasca si cum sa traiasca.
0
30-11-2010, ora 16:35
cinevaintreaba
Nu este medic/terapeut
cinevaintreaba
Acum apreciez libertatea fata de o relatie care ma obosea.Si ma bucur ca sa incheiat un capitol din viata mea..Pe viitor am sa casc ochii bine.Desi el ma tachineaza cu mesajele nu le mai iau in seama.se va plictisi probabil.Si mama lui stiu ca va suna pentru explicatii.Dar am replica si pentru ea..Numai dorm agitata stresata cu gandul la el.Am spus ca sunt slaba pentruca intodeauna raceste, si mereu ma sensibilizat, si eram la usa lui imediat ce stiam ca-i este rau..de asta ma gandesc daca iar vine cu texte ca-i bolnav sa nu cedez..Desi el la fiecare raceala dramatizeaza.Eu niciodata nu m-am plans asa ca el..Am incheiat nu vreau sa-mi zboare iar mintea la el...
0
30-09-2020, ora 20:02
Hanby
Nu este medic/terapeut
Hanby
mergeți !
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul