Ajutațî-mă! prepuț strâmt, durere
Deci..de vreo luna jumate 2 chiar, am o problemă.
Întâi să zic câte ceva despre mine
23 de ani, nu am avut probleme pana acum, am parteneră de 6 luni jumate(dar până acum 2 luni aprx
nu am avut probleme), facem sex neprotejat de la prima întâlnire, lucrez în construcții =praf.
Să încep, la început mi au ieșit niște bubițe , dar acum pieliță mea s a strans în vârf și nu l mai pot, scuzați-mi expresia, , , beli'' de cât foarte puțin cu mare greutate.
Ce ar putea fi, ce să fac?sunt în Franța de puțin timp și nu am medic de familie, vreau să plec de aici în maxim 1 și un pic, dar nu mai suport!Ajutați-mă, vă rog!
Întâi să zic câte ceva despre mine
23 de ani, nu am avut probleme pana acum, am parteneră de 6 luni jumate(dar până acum 2 luni aprx
nu am avut probleme), facem sex neprotejat de la prima întâlnire, lucrez în construcții =praf.
Să încep, la început mi au ieșit niște bubițe , dar acum pieliță mea s a strans în vârf și nu l mai pot, scuzați-mi expresia, , , beli'' de cât foarte puțin cu mare greutate.
Ce ar putea fi, ce să fac?sunt în Franța de puțin timp și nu am medic de familie, vreau să plec de aici în maxim 1 și un pic, dar nu mai suport!Ajutați-mă, vă rog!
3 comentarii
Din ce spui se pare ca din cauza spalatului pe gland cu salun ai aceasta problema (balanita) care nu e atit de grava dar trebue sa mergi la un dermatolog si sa-ti dea niste solutii cu care te ungi, pt a te vindeca. Pina atunci cauta alifie de galbenele si nu te mai speli niciodata cu sapun, numai cu apa calda. Acum eu nu stiu daca acolo poti gasi in farmacie solutii pt balanita. Numai bine.
Dar nu folosesc săpun, doar șampon, adică la.duș îmi spăl părul.Nu poate fi fimoză?și până acum nu am pățit asta..
Poate fi infectie cu transmitere sexuala. La dermato-venerologie se recomanda consult. Venerologul cu asta se ocupa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am nevoie de ajutor, nu pot decalota
- 7Fisurarea preputului
- 5Decalotarea penisului la 14 ani
- 8Nu pot decalota tot penisul din cauza pielii.
- 0Guler ce stranguleaza penisul
- 2Ajutați-mă cu un sfat- fisura pe preput
- 0Fimoza
- 4Usturimi groaznice la penis
- 0Ajutati-ma - 13 ani am o problema cu penisul
- 7Decalotare penis Blocata
- 8Durere la decalotarea penisului
- 1Problema decalotare penis in stare erecta
- 1Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 3Nu mi se decaloteaza penisul complet
- 0Virgin 20 ani, preput prea lung, fimoza?
- 0Prepuț penis
- 2Usturimi la preput, când urinez.
Mai multe informații despre: preputul imposibilitatea decalotarii probleme la decalotare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: