Preput strâmt

Buna ziua, de aproape o săptămână mă confrunt cu o problema, am 21 de ani și o viață sexuală activă.
Pielea din jurul capului, cea care îl acoperă a devenit foarte stramta și nu o pot "desface", ustura foarte tare fiindcă și.a perdut elasticitatea și dacă incerc sa o desfac se crapă pielea lăsând răni, am incercat crem de galbenele dar nu funcționează, apa calda cu același rezultat... Nu știu despre ce este vorba, presupun că o parafimoza, daca mă puteți ajuta cu o crema sau o soluție fara a merge la urolog.
Pielea din jurul capului, cea care îl acoperă a devenit foarte stramta și nu o pot "desface", ustura foarte tare fiindcă și.a perdut elasticitatea și dacă incerc sa o desfac se crapă pielea lăsând răni, am incercat crem de galbenele dar nu funcționează, apa calda cu același rezultat... Nu știu despre ce este vorba, presupun că o parafimoza, daca mă puteți ajuta cu o crema sau o soluție fara a merge la urolog.
1 comentarii

Nivea încearcă.Auzi tu ai deasupra testiculelor vene?Adică le simți lapalpare?Mulțumesc!PS. Am avut și eu problema asta cu penisul și cu nivea a trecut la mine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ma ustura penisul
- 3Fimoza sau ce este si ce sa fac
- 57Balanita, boala care a demonstrat incompetenta a 7 medici.
- 7Fisurarea preputului
- 4Fimoza 16 ani si 10 luni. Interesant.
- 0Fimoza - afecteaza dezvoltarea penisului?
- 0Fimoza la adulţi
- 0fimoza congenitala
- 0Penis - Decalotare
- 4Usturimi groaznice la penis
- 0Operatie gresita fimoza?
- 2Piele prea elastica, sau "multa", probleme in timpul folosirii prezervativului
- 2Problema decalotare.. am 16 ani
- 0Am un fel de pielite formate din mai multe umflături sub preput
- 3La 17 ani nu imi pot decalota penisul
- 3Ajutațî-mă! prepuț strâmt, durere
- 3Circumcizie
Mai multe informații despre: Fimoza preputul imposibilitatea decalotarii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: