Probleme in a decalota penisul.
Am 17 ani si as dori sa incep viata sexuala, dar am o problema care cred ca ma va incurca. Penisul il pot decalota numai daca nu este erect, daca este erect nu pot si simt oarecum o durere cand incerc. Imi este frica sa nu cumva sa fac vreo prostie asa ca doresc sfatul dvs. Din cate am inteles poti folosi prezervativul pe un penis erect care nu este decalotat dar nu sunt sigur sau daca exista vreo problema daca este folosit asa. Va rog sa ma ajutati
3 comentarii
Bună ziua,
Din ceea ce descrii pare a fi o fimoza. Îți recomand să mergi la urolog pentru verificare. Doar el îți poate spune cum stau lucrurile.
Dificultatea sau imposibilitatea de a decalota penisul poate duce la dificultăți de erecției, infecții sau inflamatii
Din ceea ce descrii pare a fi o fimoza. Îți recomand să mergi la urolog pentru verificare. Doar el îți poate spune cum stau lucrurile.
Dificultatea sau imposibilitatea de a decalota penisul poate duce la dificultăți de erecției, infecții sau inflamatii
Așa cum ți-a recomandat și colegul meu mergi la un urolog, pentru că el are posibilitatea să facă investigații și să-ți rezolve problema.
E important pentru sănătatea ta să nu mai întârzii și să rezolvi cât mai repede.
E important pentru sănătatea ta să nu mai întârzii și să rezolvi cât mai repede.
Daca este fimoza, se poate rezolva doar prin circumcizie? Sau exista si alte metode, deoarece as prefera sa nu fiu asa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Decalotare grea
- 5Piele este tinuta de capul penisului printr-o ata
- 1Imflamatie sub capul penisului
- 0Fimoza
- 0Decalotare
- 7Decalotare penis Blocata
- 1Fimoza?
- 0Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 2Decalotare La 15 ani
- 1Durere decalotare in erectie
- 0Frenulum scurt și un fel de fimoza