Preput si pielea de pe testicule "iritata"
Buna, am 17 ani si de ceva vreme (mai mult de 6 luni) mi-a aparut pe preput si pe pielea de pe testicule un fel de iritatie care se manifesta in felul urmator, sunt ca niste pete care s-au unit , pata e de culoare rosie, iar cateodata se face alba, ca si cum s-ar usca , cateodata ma si mananca.
Ce ar putea fi? Va rog sa-mi spuneti daca e ceva grav.
Ce ar putea fi? Va rog sa-mi spuneti daca e ceva grav.
2 comentarii
E cea ce spui tu, o iritatie.foloseste Nidoflor crema , pastreaza o igiena intima zilnica cu sapun antimicrobian Protex si utilizeaza chilot numai din bumbac, nu sintetic, si nu foarte strans.Daca nu-ti trece intr-o saptamana, ar trebui sa te vada un dermatolog.
doamna dr balcan va rog din suflet sa-mi spuneti ce unguent pot folosi impotriva unei enzeme aparute pe capul penisului provocata de candidoza..ma doare doar la atingere, sunt foarte stresat din aceasta cauza, sunt casatorit si am doi copii, pot sa-mi pierd familia din pricina asta.va rog din suflet sa ma ajutati. va multumesc din tot sufletul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 4Penis rosu..:(
- 3o problema: simt o usoara usturime la varful penisului, in interior
- 4iritatie si secretie galbuie... penis
- 11Mancarime preput
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 3Iritatie + secretie penis
- 3Iritatie penis
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 7Fisurarea preputului
- 4mi au apaut pe penis adica pe pielea ce acopera capul niste pielite albe
- 2Iritatie penis in urma tratamentului
- 4Scrot Rosu + Senzatie de arsura
- 0Problema penis
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 0Iritatii pe capul penisului
- 4Iritatie Penis
- 0Infectie preput
- 0Prepuț penis
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: preputul penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: