penis stramb, bubite rosii pe capul acestuia
Bunaziua..in dimineata aceasta am fost la toaleta sa urinez si am observat 2-3 bubite rosii pe cap.Atunci nu stiam ce sa fac si m.am spalat incercand sa il frec si acum am foarte multe pete mici si rosiii. A doua preoblema este ca penisul meu este intr.o forma ciudata poate ve.ti rade dar este in forma de carlig (incepe drept si dupa este incovoiat cu bolta)nu stiu ce sa fac ca sa il readuc la forma normalaadica sa il fqc drept si sa creasca pt ca are doar 10 cm. Va rog ajutatima in leg cu intreptarea acestuia. Multumesc!
1 comentarii
Nu ai cum sa il faci sa creasca drept ori mai mare. E imposibil, asa ca multumeste-te cu forma si marimea pe care o ai deja.
Penisul curbat nu e chiar asa de rar intalnit..
Cu privire la bubite, daca ai intretinut relatii sexuale neprotejate in saptamanile trecute, este foarte posibil sa fi contactat ceva, insa daca nu ai avut contact, asteapta cateva zile si vezi cum evolueaza situatia. Poate dispar de la sine si e doar o iritatie, alergie.
Evident, mergi la medic in caz ca te deranjeaza..
Penisul curbat nu e chiar asa de rar intalnit..
Cu privire la bubite, daca ai intretinut relatii sexuale neprotejate in saptamanile trecute, este foarte posibil sa fi contactat ceva, insa daca nu ai avut contact, asteapta cateva zile si vezi cum evolueaza situatia. Poate dispar de la sine si e doar o iritatie, alergie.
Evident, mergi la medic in caz ca te deranjeaza..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11penisul curbat
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 3pe capul penisului mi-au aparut ca niste punctulete micute rosii
- 4penisul meu cand se afla in erectie este curbat la stanga destul de mult
- 0ajutor.. bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 2bubite rosii pe pielea penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 3boala genitala sau urologica?
- 4Penisul -stramb-
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 4candidoza
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 3Bubite rosii cat varful de ac pe capul penisului
- 0La Peyronie
- 1bubite rosii pe capul penisului si un fel de crapaturi
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 1Penis curbat
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis curbarea anormala a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: