Bubite rosii, dese pe capul penisului si pe pielea penisului
Buna Dimineata, Ma numesc Stefan, am 20 ani si am o problema de cateva zile :
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite rosii in varful penisului
- 1ajutor... bubite rosi pe capul penisului
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 16Iritatie pe capul penisului
- 5buba rosie pe scrot
- 2ajutor bubite rosii pe capul penisului
- 0formatiuni rosii pe penis, usturime si bubite pe limba
- 0Bubite rosii pe capul penisului!URGENT!
- 18dupa un contact sexual neprotejat mi-au iesit niste bubite mici, rosii care ma mancau
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 0Bubite Rosii
- 2Bubite rosii pe penis
- 1Bubiţe roşii pe capul penisului
- 0Pete roșii pe penis și tumefactie
- 0Bubite rosii ca o pata
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 1Bubita rosie pe penis
- 0Bubita pe penis
- 2Pata rosie pe capul penisului. ce doctor sa consult
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis