Bubite rosii, dese pe capul penisului si pe pielea penisului

Buna Dimineata, Ma numesc Stefan, am 20 ani si am o problema de cateva zile :
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
Precizez de la inceput : Nu am Intretinut Relatii Sexuale de aproximativ 4luni.
Problema consta in : in aceasta dimineata am fost la baie sa imi fac dush, cand am ajuns la zona genitala, am observat pe Capul penisului si pe acea piele care se retrage(nu ii stiu denumirea/termen-ul medical, Anumite Bubite Rosii(Seamana cu Sangele la culoare) sunt putin Inflamate, si sunt in grupuri..cateva pe marginea capului, iar cateva imediat langa, uretra.
Adaug : acum 3-4 zile, tot in acele zone, imi aparuse 2-3 bubite ALBE..care s-au retras imediat dupa spalare.
Precizez : sunt un tip..mai ciudat, obisnuiesc sa ma spal si de 5-6 ori pe zii.imi place sa ma ingrijesc.
As dorii un raspuns cat mai rapid va rog!Multumesc!
1 comentarii

Buna ziua,
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!
Este necesara vizita la un medic dermatolog pentru a va putea spune despre ce este vorba, un diagnostic putand fi pus doar in urma unei consultatii.
O zi placuta!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Bube rosii, nedureroase si umflatura pe penis
- 2ajutorrrr!! bubite rosii pe capul.. penisului
- 2aceleasi bubite rosi pe capul penisului
- 1ajutor... bubite rosi pe capul penisului
- 3pe capul penisului mi-au aparut ca niste punctulete micute rosii
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 15bubite rosii pe penis
- 10mici bubulite pe penis
- 8Bubite rosii pe penis - unguent/crema?
- 0buba rosie pe penis
- 4candidoza
- 1Bubite rosii pe penis.
- 1Puncte rosii pe penis, bube pe corp - act sexual oral
- 1Bubite rosii pe capul penisului ca o iritatie
- 1bubute pe capu penisului
- 2Mancarime penis - posibil boala cu transmitere sexuala?
- 0Bubite rosii pe pielea penisului.
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 1Bubita rosie pe penis
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis