Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
Bună ziua!
M-am decis să scriu aici neliniștea mea deoarece a fost pentru prima data în viata mea când am apelat la contracepția de urgenta, fără a utiliza alte anticoncepționale vreodată.
Povestea mea este asa: în timpul ovulației am întreținut raporturi intime neprotejate, însă fără finalizare în interior, ca să spun asa, după aproximativ 4 zile de la acele contacte, menționez ca eram la finele ovulației.
Pentru ca începusem sa ma panichez am luat pastila Ellaone, deoarece era prea târziu pentru alte anticoncepționale, după ce am consultat o doamna farmacista.
Totul a decurs excelent, fără reacții adverse, aproape ca uitasem ca am luat acea pastila.
Acum, mi-a venit menstruația cu doua zile mai devreme, însă e foarte ciudata, e foarte scăzută cantitativ, deși sunt în prima zi de menstruație, lucru total neobișnuit. Pana acum aveam menstruație extrem de abundenta primele 3 zile.
Sunt ușor panicata. Este în regula aceasta ușoară dereglare? Este un efect al pastilei?
Menționez ca am 22 de ani.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
M-am decis să scriu aici neliniștea mea deoarece a fost pentru prima data în viata mea când am apelat la contracepția de urgenta, fără a utiliza alte anticoncepționale vreodată.
Povestea mea este asa: în timpul ovulației am întreținut raporturi intime neprotejate, însă fără finalizare în interior, ca să spun asa, după aproximativ 4 zile de la acele contacte, menționez ca eram la finele ovulației.
Pentru ca începusem sa ma panichez am luat pastila Ellaone, deoarece era prea târziu pentru alte anticoncepționale, după ce am consultat o doamna farmacista.
Totul a decurs excelent, fără reacții adverse, aproape ca uitasem ca am luat acea pastila.
Acum, mi-a venit menstruația cu doua zile mai devreme, însă e foarte ciudata, e foarte scăzută cantitativ, deși sunt în prima zi de menstruație, lucru total neobișnuit. Pana acum aveam menstruație extrem de abundenta primele 3 zile.
Sunt ușor panicata. Este în regula aceasta ușoară dereglare? Este un efect al pastilei?
Menționez ca am 22 de ani.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 3sa iau postinor?
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 5Sarcina sau nu?
- 2postinor 2
- 0Anticonceptionale dupa pastila de a 2-a zi
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1relatie neprotejata in timp ciclului
- 1Pot sa raman gravida?
- 0Escapelle-probleme
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 0Sarcină după sangerarile provocate de Postinol 2?
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 0Pastila de a doua zi
- 1Escapelle in perioada fertila
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Contracepție
- 0Dereglare ?
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: