Sânge dupa contact sexual
Buna tuturor.Am si eu o problema. In urma cu câteva luni am descoperit in urma unui test papanicolau ca am Vaginoza bacteriana ( Gardnerella). M am tratat de infecție. Vreau sa specific ca dupa acel test seara am descoperit niște pete de sânge pe chilot. Apelate vei săptămâna din nou. Asta numai dupa testul papanicolau. Acum a trecut 2 luni iar aseara dupa contact sexual cu prietenul meu el a observat ca are sânge pe penis. El nu am observat deoarece nu mi a curs pe chilot doar dupa actul sexual pe penis la el. mi-am bagat un deget si am observat ca am sânge pare aa die din partea dreapta. Ce poate fi? Având in vedere ca am analize de sânge făcute care sunt bune, si papanicolau bun.?? Mulțumesc
8 comentarii
Mergeți la un consult ginecologic poate fi orice
Se poate sa fi răcit la ovare deoarece m a si prins o ploaie cu gheata si dupa 2 zile la contact sexual ma durut foarte rău si dupa inca o zi am văzut sânge
Da este posibil să fie și de la o răceală dar totuși vă sfătuiesc să mergeți la un consult ginecologic praline echipa dumneavoastră sănătate
Numai un control ginecologic vă poate confirma un diagnostic sigur. Cu cât ajungeți mai repede cu atât mai bine, pentru că orice problemă se rezolvă mai ușor dacă o depistăm la timp.
Minunat. E foarte important să ai grijă de tine, pentru că sănătatea e bunul cel mai de preț al unei persoane, ce trebuie păstrat cu sfințenie. Iar de sănătatea organelor sexuale depinde și sănătatea viitorilor tăi copii.
Acum am văzut ca este o scurgere maronie si ma doare burta ca si cum ar trebui sa imi vina ciclu. Am intrerupt anticoncepționalele acum o luna iar ciclul ar trebui sa vina dupa data de 20, ma gândesc ca ar putea fi au menstruația. Maine voi afla. va mulțumesc tuturo si va doresc multa sanatate
Posibil sarcina extrauterina urgent control
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sangerari dupa contactul sexual
- 5testul papanicolau, vaginoza bacteriana, candida
- 5sangerari dupa actul sexual
- 4Gardnerella Vaginalis
- 1Sangerare dupa contact sexual. Efect ACC?
- 0Recidiva Gardnerella
- 2Hemoragie după actul sexual
- 1Vaginoza bacteriana.
- 0Sangerare perineu
- 2Tratament Garnerella
- 0Tratament dat pentru vaginoza bacteriana
- 0Intrebare - sangerare rosiatica urmata de mici cheaguri dupa contact sexual
- 3Gardnerella vaginalis
- 0Menstruatie
- 0Sangerare dupa actul sexual
- 8Menstruatie sau sangerari anormale?
- 2Dureri și sângerări după contact sexual
- 1Sânge după actul sexual
Mai multe informații despre: Vaginoza bacteriana sangerarea dupa actul sexual gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: