Ajutati-ma! Pilozitate excesiva!
Buna ziua, am 28 de ani si am o problema cu pilozitatea, eu cred ca este vorba despre o pilozitate excesiva deoarece aceasta este prezenta si pe abdomen dar si in zona umerilor si a spatelui. Sunt interesat de un tratament medical pentru a incerca sa stopez acest lucru deoarece pentru mine e un disconfort datorita faptului ca in sezonul estival trebuie tot timpul sa ma epilez pentru a scapa de aceasta problema. Cum ar trebui sa procedez? Ce trebuie sa fac pentru a incerca sa scap de aceasta problema?
5 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la endocrinolog ptr analize si la dermatolog ptr epilare laser.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Mergeti la endocrinolog ptr analize si la dermatolog ptr epilare laser.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Doamna dr. Claudia Artenie, prin procesul de epilare cu laser se reduce pilozitatea definitiv sau exiata sansa sa apara iar, sau in acelasi timp exista si un tratament medical pentru pilozitate?
Buna ziua,
Depinde de zona tratata, daca aveti analize hormonale modificate etc
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Depinde de zona tratata, daca aveti analize hormonale modificate etc
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alin, epilarea cu laser nu e definitivă, se repeta după luni sau ani...iar ca sa dureze epilarea se repetată sedintele la un interval mai scurt, de o luna, în care se fac mai multe sedinte, deci mai multe luni pr a scapa de par pentru o perioadă mai mare de timp.
Ce ai tu se numeste HIRSUTISM adică pilozitate in exces si se face de la TESTOSTERON SAU DIHIDROTESTOSTERON in EXCES.
Se iau medicamente ca Propecia/proscar(finasterida) sau anti-androgeni ca Androcur sau Spironolactona
Astea pot scadea din masa musculara in timp, dau disfunctia erectila si apetit sexual scăzut.
Ce ai tu se numeste HIRSUTISM adică pilozitate in exces si se face de la TESTOSTERON SAU DIHIDROTESTOSTERON in EXCES.
Se iau medicamente ca Propecia/proscar(finasterida) sau anti-androgeni ca Androcur sau Spironolactona
Astea pot scadea din masa musculara in timp, dau disfunctia erectila si apetit sexual scăzut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilozitate excesiva pe brate, burta si spate...
- 1tratamentate impotriva pilozitatii la copii
- 5Testosteron cu mult peste normal
- 6pilozitate excesiva
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 4parul pe spate :(
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 3Pilozitatea excasiva la copil de 2 ani
- 1pilozitate excesiva
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 4Pilozitate!
- 0pilozitate la fetita de 3 ani
- 0tinctura de lemn dulce pt reducerea pilozitatii + anticonceptionale
- 4Copil maimuta
- 0Dereglare hormonala...pilozitate excesiva pe fata și kg acumulate
- 0Pilozitate excesiva
- 1Mult par pe corp
Mai multe informații despre: pilozitatea excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: