Tratament dermatita atopica sau foliculita?

12-08-2017
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
Buna seara.de câteva zile ma confrunt cu niște bubițe ca niște coșuri pe fata care duc la prurit.am fost la medic si mi-a recomandat de fiecare data cate un alt tratament.prima data a zis ca am dermatita atopică iar după a zis ca am
Foliculita.nu stiu cu ce unguent sa mai imi dau ca sa imi treacă.
8 comentarii
1
21-08-2017, ora 09:47
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Mergeti la un alt medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului.
Tratamentul nu se poate recomanda fara un examen clinic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
21-08-2017, ora 23:43
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
Eu as merge dar momentan nu sunt in țara si vin luna viitoare.dar ma gândeam pana atunci poate exista ceva natural pe tru a folosi la asa ceva.nici nu stiu unde sa ma duc in țara la
Medic pentru ca fiecare spune altceva :(
0
26-08-2017, ora 21:25
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
Aveti grija sa nu folositi creme pe baza de cortizon pe fata, creaza multe probleme si modifica aspectul eruptiei si se induce in eroare de diagnostic
0
26-08-2017, ora 23:19
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
O sa am grija la asta.eu acum folosesc produse de la bioderma dar e Ok sa folosesc si crema hidratanta de la bioderma pentru ca am fata uscata din cauza ca nu am putut sa ma dau cu crema hidratanta
0
28-08-2017, ora 09:15
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Cremele dermato-cosmetice bioderma puteti sa le folositi in continuare. Daca tenul este uscat puteti folosi si sensibio light crema ptr hidratare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
07-09-2017, ora 15:29
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
Am încercat sa găsesc crema hidratanta de care mi-ați spus dar nu reușesc deloc.oare pot sa o înlocuiesc cu altceva ? Multumesc
0
27-07-2018, ora 13:48
alexandramaria78
Nu este medic/terapeut
alexandramaria78
Buna! Eu aveam aceleasi probleme si am fost diagnosticata cu dermatita si imi daduse un tratament, dar tot nu scapam. La recomandarea unei prietena, mi-am cumparat o crema pentru dermatita de la Medicalia si am scapat. Bafta!
0
23-06-2020, ora 18:56
beellas
Nu este medic/terapeut
beellas
Imi.puteti scrie pe wattap cum se cheamă crema folosită se la Medicală?.0721782756 va roggg
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.