sa fie foliculita?
De ceva ani imi tot apar niste bubite pe maini si picioare.
De fapt ele ajung sa fie ditamai bubele, foarte adanci care imi lasa practic "gauri" in piele.
De cele mai multe ori ajung sa fac astfel de bube din cauza firelor de par crescute sub piele, (care nu sunt putine) zona care ma mananca si sfarsesc prin a smulge firele de par crezand ca ele sunt problema... de aici si rezultatul: bube mari inestetice.
Oare ma confrunt cu o foliculita? Ce as putea lua pentru a trata aceste bube si mai ales pentru a preveni aparitia lor?
De fapt ele ajung sa fie ditamai bubele, foarte adanci care imi lasa practic "gauri" in piele.
De cele mai multe ori ajung sa fac astfel de bube din cauza firelor de par crescute sub piele, (care nu sunt putine) zona care ma mananca si sfarsesc prin a smulge firele de par crezand ca ele sunt problema... de aici si rezultatul: bube mari inestetice.
Oare ma confrunt cu o foliculita? Ce as putea lua pentru a trata aceste bube si mai ales pentru a preveni aparitia lor?
1 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa recoltati ex bacteriologic din secretie pustula. Apoi mergeti la medic pentru tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Trebuie sa recoltati ex bacteriologic din secretie pustula. Apoi mergeti la medic pentru tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18veruca, foliculita??
- 8un fel de... foliculita
- 5ecografie la sanii, tiroida si uter si mi sa spus ca am un exces de foliculina
- 66pete albe si pete maronii
- 9foliculita?
- 8mancarime san ce poate fi?
- 3foliculita
- 1Boli de piele multiple
- 6Cum sa scap de foliculita?
- 0foliculita la barbati
- 3foliculita la nivelul fruntii aproape de par
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 2Foliculita eozinofilica?
- 2Multe fire sub piele pe picioare
- 4Dermatita uscata scalp, foliculita, malassezia furfur