Dermatita atopica-nu a trecut dupa 2 ani
Buna ziua.In urma cu aproximativ 2 ani, a inceput sa se cojeasca pielea de deasupra buzei superioare.Am fost la dermatolog, s-a pus diagnosticul de eczema, apoi de dermatita atopica, dupa nenumarate incercari cu diferite creme si unguente cum ar fi Avene-Trixera, Bioderma-Atoderm, Physiogel, Exomega, Dexeryl, Fucidin H, Protopic.In cel mai bun caz, s-a mai ameliorat, insa nu a trecut.In prezent se usuca daca nu folosesc crema, este rosu aproape mereu si cateodata se mai cojeste putin.Ce as mai putea incerca?Analizele in general au iesit bune, doar putin deficit de fiert, dar am tratat.La ultimele analize, din vara, a iesit ceva(am uitat denumirea) de vreo 100 ori mai mare decat limitele normale.Era ceva in legatura cu alergiile.Am luat Singulaire, insa nu am repetat analizele.Ce as putea face sa imi treaca odata?Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 4crema dermalibour, depresia atopica, depresie
- 6ochii umflati si cu riduri
- 3tratament dermatita atopica
- 1probleme cu pielea
- 2Dermatita atopica la copii si raceala
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 0dermatita atopica
- 4dermatita atopica
- 1Aerius si Xyzal -trans-aminaze crescute la copil de 4 ani cu dermatica atopica
- 3Ig E este mare in dermatita atopica si nu semnifica nici o alergie specifica?
- 3Ureche desprinsa supurata
- 7Dermatită atopică
- 8Tratament dermatita atopica sau foliculita?
- 1Dermatită atopică
- 2Dermatită atopică
- 0Iritație la încheieturile gleznelor/pliuri
- 1Dermatita atopica
Mai multe informații despre: Dermatita atopica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: