Mana dreapta si limba amortita. Nu puteam vorbi.
Astazi, dintr-o data am observat ca nu mai vedeam bine..mana dreapta a inceput sa imi amorteasca..intai palma, apoi a continuat inspre cot si mai apoi inspre umar; intre timp mi-am simtit si limba amortindu-mi si am realizat ca nu mai puteam articula niciun cuvant si am inceput sa ma panichez... totul a durat aproximativ trei minute, am vorbit la telefon cu medicul de familie si mi-a recomandat calciu si magneziu si a spus ca totul poate fi pe baza de stres insa mi-e teama sa nu fie mai mult de-atat...Voi ce credeti?
2 comentarii
Eu va recomand sa nu treceti cu vederea ceea ce s-a intamplat si sa faceti un set de investigatii.
Incepeti prin a merge la medicul neurolog.
Astept vesti de la dumneavoastra
Cu stima:
dr Petre Muresan
Incepeti prin a merge la medicul neurolog.
Astept vesti de la dumneavoastra
Cu stima:
dr Petre Muresan
exact simptomele mele de la inceput cand am facut atac de panica, calciu si magneziu v-a face mai rau, dandu-ti energie. Vei face asa : o sa vezi un / neurolog iti v-a face niste teste ( stai intr-un picior, iti da cu ciocanelul la genunchi, iti atingi nasul cu varful degetului aratator cand ai ochii inchisi, teste care vor fi bune adica perfect functional din pdv neurologic, apoi vei merge acasa si vei avea din nou aceleasi simptome, care se tot agraveaza, Ca sa nu o lungesti atat iti spun eu ce trebuie sa faci. O sa ai nevoie de un psihiatru / psiholog / psihoterapeut. Nu uita sa fii fericit/fericita. Si incearca sa accepti ce ai, ce esti, ce primesti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3O amorteala.
- 2imi amorteste mana stanga de o saptamana
- 3dureri groaznice la mana = operatie urgenta?
- 5amorteli de fata si maini
- 3Protruzii discale lombare etajate L4-L5 si L5-s1
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 2degete mana dreapta amortite
- 2nu pot dormi, nu pot respira si imi amortesc mainile
- 5amorteli ale miini in timpul noptii...
- 6imi amorteste mina si piciorul sting
- 1limba amortita ( ca dupa anestezie, dentist ) discomfort la inghitire
- 0Amorteala mainilor
- 1Amorțirea
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 0Amorțeala mîna dreapta.
- 2Interpretare RMN
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 0Amortelile mainilor si picioarelor.
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 6Amorțeala mâna stanga
Mai multe informații despre: Amorteala limba amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: