sterilet
mi-am montat un sterilet cooper T acum 2 saptamani dupa aceea am sangerat 7 zile si de atunci am o scurgere albicios-galbuie. cateodata mai ales dimineata "simt ca am uter" dar nu ma doare. E normal asa ceva?
4 comentarii
Sangerarea de 7 zile este normala in urma implantarii steriletului. Secretia nu pare normala, putand semnifica o infectie. Steriletul in general favorizeaza inflamatii genitale.
multumesc pt raspuns.
ce tratament se recomanda?
ce tratament se recomanda?
Medicul care a implantat steriletul este in cea mai buna pozitie si ca sa va dea un raspuns in ceea ce priveste tratamentul.
Buna ziua, domnule doctor! As dori, daca se poate, sa-mi raspundeti si mie la acest comentariu. Am avut Boala Hodgkin in stadiul III cu scleroza nodulara tip B, boala descoperita la 8 luni dupa primele simptome, dupa 8 luni de chinuri prin spitalele din Craiova.Am avut sansa sa intalnesc un medic adevarat care a pus diagnosticul corect imediat ce m-a vazut! Am avut primele simptome in martie 2008 si tocmai in noiembrie am inceput tratamentul adecvat. Acum sunt in remisie completa din iunie anul trecut si ma simt destul de bine. Mentionez faptul ca imediat ce am inceput tratamentul toate problemele pe care le-am avut pana atunci au disparut:febra, durerile de spate, o mancarime aproape continuua a pielii de pe tot corpul, oboseala foarte mare, transpiratii abundente, frisoane, insomnii ! Acum sunt din nou la servici si parca zic ca totul a fost un vis urat care a trecut destul de greu pentru mine! La ce sa ma astept domnule doctor? Oare voi scapa definitiv de aceasta boala?Sa iau si produse homeopate sau naturiste?(naturiste am mai luat)Am 38 de ani.Va multumesc anticipat de raspuns si va doresc numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sex dupa montare sterilet Mirena...
- 3Steriletul... conditii, cezariana
- 2Dupa montarea steriletului, sangerarea din timpul menstruatiei este foarte abundenta
- 2sterilet scos dupa 7 ani
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 4Sterilet inainte de prima sarcina?
- 3de la sterilet pot face infectie?
- 5test papanicolau, sterilet
- 0sterilet si menstruatie
- 5Sterilet si expunerea la substante radioactive
- 1sangerez de cand mi-am pus sterilet
- 1sterilet - la cate zile pot avea contact sexual?
- 0Exista vreo metoda ca stentul sa fie platit de casa de asigurari?
- 14Am sterilet montat fara sa stiu
- 3valabilitatea steriletului
- 0sterilet, crampe abdominale si sangerare
- 0Tampoane interne si sterilet
- 1Am nevoie de un sfat...
- 1Vreau sterilet dar am dileme.
Mai multe informații despre: Steriletul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: