Afte bucale
Bună ziua. Am o fetita de 3 ani.De Luni 19 iunie a început să facă febra, am crezut ca are rosu în gat. Joi am observat pe limba câteva puncte de afta. Iar de sâmbătă nu poate manca din cauza aftelor, in acest timp nu a băut decât apa, ma îngrijorează faptul ca nu mănâncă..(Doctora mi a dat sa ii dau cu glicerina boraxata cu nistatina de 3, 4 ori pe zi, astăzi este prima zi cu acest tratament).Este normal sa nu mănânce atâtea zile !????
1 comentarii
Buna ziua
Aftele dau dureri serioase si, probabil ca a facut mai multe in acest interval, destul de lung, de timp incat nu putea manca pe nici o parte. Faceti tratamentul indicat cat mai riguros si fetita isi va reveni. Cred ca vi s-a precizat ca badijonajul cavitatii bucale se va face intre mese ca sa aiba timp sa stea in contact medicamentul cu aftele pt a obtine efectul dorit. Ar fi bine sa o alimentati cu mancare lichida (supe, compoturi ) si pastoasa ( pilaf, piure, gris in lapte, biscuiti in lapte ) pana se mai vindeca mucoasa bucala.
Aftele dau dureri serioase si, probabil ca a facut mai multe in acest interval, destul de lung, de timp incat nu putea manca pe nici o parte. Faceti tratamentul indicat cat mai riguros si fetita isi va reveni. Cred ca vi s-a precizat ca badijonajul cavitatii bucale se va face intre mese ca sa aiba timp sa stea in contact medicamentul cu aftele pt a obtine efectul dorit. Ar fi bine sa o alimentati cu mancare lichida (supe, compoturi ) si pastoasa ( pilaf, piure, gris in lapte, biscuiti in lapte ) pana se mai vindeca mucoasa bucala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care este cauza aparitiei permanente a aftelor?
- 10Puroiul si sangele
- 3Afte care nu raspund la tratament de o luna de zile
- 5afte bucale, usturime in gat
- 14Stomatita aftoasa recurenta, afte imense pana la 4 cm
- 7Puroi la masea si nu stiu ce sa fac!
- 1Aparitie frecventa a aftelor bucale.
- 3puroi la masea
- 2Afta bucala, sau ceva mai grav?
- 1aftele la copil de 1 an si 3 luni
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 6Puroi (galben si dens) gingie
- 1Afta bucala