Puroi la maseaua dreapta
Buna seara. In urma cu 2 saptamani m-a durut obrazul (dreapta) asa ca am mers la Stomatolog. I-am explicat situatia si a 'testat' maselele din parta dreapta si mi-a spus ca nu este de la masele (dar mi-a prescris o reteta: Amoxicilina si Nurofen). Am mers acasa, durerea continuand intreaga saptamana; in ultimele zile, ma durea maseaua; o cunostiinta mi-a recomandat sa inlocuiesc Nurofenul cu Antinevralgic pentru calmarea durerii. Dupa aproxipativ 2/3 zile, durerea a disparut dar astazi am observat ca deasupra maselei am puroi. Ce ar trebui sa fac?
2 comentarii
E bine ca ai fost la dentist, eu nu am curaj, ma ia cu lesin cand aud de mers la dentist, pai trebuie sa iti treaca puroiul din cate stiu eu, ia antibiotic in continuare
Buna ziua,
Trebuie sa va adresati inca o data medicului dentist si sa faca niste investigatii mai amnuntite. In primul rand aveti nevoie de o radiografie pentru a 'testa' inca o data dintii respectivi. Daca a aparut o infectie in gingingie atunci cu siguranta unul din dintii verificati are o problema. Antibioticul o sa va rezolve problema doar pentru o perioada scurta, rezolva insemnand faptul ca o sa scada disconfortul dar rezolvarea nu poate veni pe cale medicamentoasa si atat.
Trebuie sa va adresati inca o data medicului dentist si sa faca niste investigatii mai amnuntite. In primul rand aveti nevoie de o radiografie pentru a 'testa' inca o data dintii respectivi. Daca a aparut o infectie in gingingie atunci cu siguranta unul din dintii verificati are o problema. Antibioticul o sa va rezolve problema doar pentru o perioada scurta, rezolva insemnand faptul ca o sa scada disconfortul dar rezolvarea nu poate veni pe cale medicamentoasa si atat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 5am 3 afte in gura, apar destul de des... uneori chiar si odata la 3 luni
- 81afte bucale
- 5Umflatura la gingia maselei
- 275Puroi la masea
- 3Doresc un sfat... copilul are afte in gurita si pe amigdale
- 1despre afte
- 0Afte?
- 8puroi la masea
- 2afta dureroasa pe obraz interior
- 2Afta bucala