afectiune sau ceva normal???
Sunt eleva si am 18 ani. De fiecare data, la ora de educatie fizica, dupa un exercitiu fizic mai solicitant in aer liber, la soare, mi se invineteste fata. Nu stiu daca este vorba despre o afectiune, dar ma uit la ceilalti colegi, iar ei dupa acelasi efort depus se inrosesc la fata, dar nu se invinetesc. Acest lucru se intampla si vara, daca este foarte cald si merg un pic mai repede.Ma gandeam ca ar fi vorba de o afectiune la nivelul sistemului circulator, deoarece mi s-a intamplat ca intr-o zi mai friguroasa sa ajung la scoala si dupa cateva minute sa observ ca exista o diferenta de culoare intre maini. Cea cu care scriam avea o culoare normala, dar cealalata avea o culoare mai inchisa. Sper sa imi puteti da un raspuns in legatura cu aceste probleme, daca intr-adevar reprezinta niste probleme. Va multumesc pt timpul acordat. :)
1 comentarii
Buna seara! Ar fi bine sa vorbesti cu un medic internist:cianoza ( invinetirea pe care o acuzi tu) apare in foarte multe afectiuni; ar fi nevoie de un examen cardiologic, rx pulmonara, spirometrie, dozarea gazelor sangvine, hemoleucograma, electroforeza hemoglobiei, examen al frotiului sangvin;cianoza mainilor apare si in sindromul Raynaud( care poate sa fie primar, vasospastic fara o cauza evidenta);Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: