Acnee-sunt disperata!

63 comentarii 1 2 3
0
20-12-2011, ora 05:02
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă andreea26denis5, de cele mai multe ori, fără doar şi poate, formaţiunile cutanate cu aspect acneiform, care apar, se dezvoltă şi se manifestă în jurul gurii, sunt rezultatul unor dezechilibre hormonale, în special la nivel de raport între estrogen, progesteron şi testosteron.
Donavitalul vă poate ajuta (acest produs se administrează respectând indicaţiile din prospectul lui însoţitor!). Vi-l puteţi administra intern, în acelaşi timp cu administrarea externă a unui produs topic antiacneic precum Clearogen sau Granex Kit I.
Consultaţi un medic dermatolog.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Sărbători fericite.
Cu iubire şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
08-05-2014, ora 17:36
roxana10
Nu este medic/terapeut
roxana10
Buna ziua. Am 24 de ani si timp de 6 ani am luat anticonceptionale- Harmonet. Am facut o pauza de 4 luni in care m-am confruntat cu o amenoree pt care am luat Duphaston - 14 pastile. Tind sa cred ca din cauza anticonceptionalelor au inceput sa imi apara cosuri pe spate, piept si fata (obraji - zona maxilar, gat). De o luna am inceput iar sa iau anticonceptionale - Karissa, insa nu vad nicio modificare. As vrea sa incep sa tratez problema insa nu stiu daca sa merg la ginecolog sau la dermatolog. Ce ma sfatuiti? Este posibil sa nu se fi obisnuit inca organismul cu pastilele iar si dupa inca o luna-doua sa imi treaca ? Multumesc!
0
30-09-2014, ora 20:41
Blonda01
Nu este medic/terapeut
Blonda01
Buna,
Din pacate stiu din propria experienta prin ce treci. In urma cu 3 ani am trecut si eu prin aceeasi problema, a fost ingrozitor, de la un ten curat am ajuns la o fata buboasa si grasa. Am mers la 2 medici dermatologi care pot spune ca nu m-au ajutat prea mult, mi-au indicat numai creme scumpe fara efect, pana am ajuns la o doamna dermatolog super draguta (cand am vazut-o asa tanara am fost cam sceptica ), care mi-a indicat cateva analize hormonale si consult ginecologic cu ecografie. In urma analizelor mi-a explicat despre ce era vorba si mi-a prescris un tratament antibiotic cu doxiciclina pentru 3 luni si creme. Am facut si peeling chimic, iar acum am o fata ca de bebe :)
Eu cred ca trebuie sa mergi la un medic dermatolog, sigur o sa fie bine.
Adaugă un comentariu / răspuns
63 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •