aceleasi extrasistole ventriculare

27-05-2007
anda_t
Nu este medic/terapeut
anda_t
sper ca am postat corect, as vrea sa va multumesc pt raspunsul de sapt trecuta si sa mentionez ca am consultat mai multi dr, in bv cand am fost la o clinica privata pt monitorizare nu mi s-a dat tratam, apoi la mures am fost la un prof. de-al meu care, in lipsa simpt de alta natura si a cauzelor patol a spus ca nu necesita tratam.le am cu o frecventa de 6/h, cateodata nu simt nimic, alteori cand ma gandesc simt multe, sunt ipohondra de un timp si numai la astea ma gandesc!!am facu si ecocardio intrucat m-am banuit de prolaps, analizele au iesit bine, chiar numai ca ionic e in continuare sub limita.as dori sa stiu cauze ale exsist, poate imi identific vreun factor care le determina, pt ca organic nu mi s-a descoperit nimic.va multumesc inca odata.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici