Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
Cine poate da detalii despre accident cerebral hemorahic de trunchi cerebral. Sotia are 46 de ani si pe data de 12.02.12 a facut acest accident, a stat o luna in coma la sp. Floreasca dupa care a fost transferata la sp.jud.Buzau..acum este constienta, nu vb., comunica prin dat din cap, ne cunoaste pe toti si misca un pic mina si piciorul st,.are traheostoma si o hranim prin sonda nazogastrica., Cautam spital de recuperare si nu gasim.
11 comentarii
si sotul meu in noembrie a avut accident vascular la trunchiul cerebral, dar am fost in buc la dr ciurea vlad si nea recomandat hanovra in germania, am fost si acolo si trebuie sal operam dar e f scump si nu am reusit sa strangem 50 mii de euro mai avem nevoie de 20 si nu stiu de unde sa cer bancile nu ne dau ca a stat in med si ne trebuie fluturas, am pus casa in vanzare dar nu am client, singurul lucru bun ca el este intro stare f buna, dar pericolu nu a trecut
Ce fel de accident vascular a avut hemoragic sau ischemic?Medicii din Bucuresti au aspus ca accidentul vascular hemoragic pe care la facut sotia mea nu se opereaza nicaieri in lume pt ca este in mijlocul creierului. Sotul tau spui ca este bine, adica misca si mainile si picioarele?
-* paste fericit alaturi de cei dragi
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
vasile, ce mai face sotia ta?eu am sotul in stare comatoasa de 10 zile datorata unei hemoragii cu hematom neoperabil care preseaza trunchiul. as vrea tare mult sa-mi spui cum a evoluat starea sotiei tale pana acum.multumesc
suna-ma la tel.-* si o sa-si povestesc tot de cand s-aintamplat pe 12 feb si pana in prezent
(* modificat de admin)
(* modificat de admin)
nu am minute decat pe orange :( dar te roog din suflet sa-mi scrii si sa-mi povestesi pe mail.am acelasi id ca aici pe yahoo.com
buna, daca nu ai incredere in mine da bip cu nr. ascuns si te sun eu pt. a-ti povesti tot in legatura cu sotia mea.este mult de spus pt. a scrie aici
scuze.am fost ocupata si nu am mai intrat pe aici.azi vorbim.multumesc
Buna! Stiu ca sunt ceva ani de cand nu s-a mai discutat despre acest topic. Va rog din suflet poate imi dati un semn, ce ati mai facut, cum a mai evoluat starea cu avc langa trunchiul cerebral. mama mea, a facut acum pe 22 martie unul ischemic langa trunchiul cerebral. Din experienta voastra va rog mult sa imi spuneti ce ati mai facut, ati mai ajuns atunci in Germaia? cum sunteti.va multumesc frumos. Marian.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3AVC ischemic
- 29accident vascular cerebral
- 3Accident vascular cerebral, diabet tip 2, paralizia
- 4accident vascular semi pareza partea stinga mina, picior
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 3Administrare cerebrolysin injectabil
- 2Atac vascular cerebral
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 1Dureri de inima cu antecedent de accident vascularcerebral
- 0avc lacunar drept influenteaza durerea in fundul ochiului?
- 0Afecțiune ochi datorate disectiei de artera vertebrala dreapta si avc-ului
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 1Avc ischemic subacut predominant braxial
- 3Dementa vasculara in urma accidentului vascular cerebral
- 3Accident vascular cerebral
- 4nervozitate
- 2AVC- vaccinare
- 2Accident vascular cu pareza pe partea stanga
- 3Rugaminte- AVC Sunt șanse să-si revină, să meargă, sa vorbească clar, să aibă viata cea dinainte?
- 1Acte incomplete la externare?
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: