ACV sau altceva?
Buna seara. Va rog un raspuns.
in urma cu doua saptamini am simtit un tremur mica al muschilor la un brat sau la spate apoi am simtis slabiciune in corp, stare ca de voma si o infierbintare interioara care dura circa 10-15 minute apoi imi trecea. In urma cu o saptamina cu ocazia unei astfel de strai m-am dus la cabinetul medical unde mi s-a m[surat tenisunea 150/100 mi s-a dat un captopril iar dupa o ora tensiunea era 131/78. Mi sa spus sa-mi iau tensiometru si sa-mi masor tenisunea o saptamina media a fost 131/92. In urma cu doua zile dinnou la cabinet tenisune 150/100. Am fost la Institutul inimii tensiune 140/95 si am primit metoprolol 25mg si Zomen de 7, 5 mg, insa starea aceea de rau, tremur uneori ai unor muschi si stare ca de voma care trece dupa 10-15 minute persista ce ar putea fi ? Multumesc
in urma cu doua saptamini am simtit un tremur mica al muschilor la un brat sau la spate apoi am simtis slabiciune in corp, stare ca de voma si o infierbintare interioara care dura circa 10-15 minute apoi imi trecea. In urma cu o saptamina cu ocazia unei astfel de strai m-am dus la cabinetul medical unde mi s-a m[surat tenisunea 150/100 mi s-a dat un captopril iar dupa o ora tensiunea era 131/78. Mi sa spus sa-mi iau tensiometru si sa-mi masor tenisunea o saptamina media a fost 131/92. In urma cu doua zile dinnou la cabinet tenisune 150/100. Am fost la Institutul inimii tensiune 140/95 si am primit metoprolol 25mg si Zomen de 7, 5 mg, insa starea aceea de rau, tremur uneori ai unor muschi si stare ca de voma care trece dupa 10-15 minute persista ce ar putea fi ? Multumesc
1 comentarii
Salut!
Analize de sange ai facut? Ca, Mg, glicemie, colesterol, hemoleucograma?
Analize de sange ai facut? Ca, Mg, glicemie, colesterol, hemoleucograma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3AVC ischemic
- 8Se poate face RMN la doar doua luni dupa un CT ?
- 6dementa sau schizofrenie?
- 11Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 2AVC ischemic acum 6 luni
- 1AVC cu pierderea constientei
- 0AVC sau nu ?
- 0AVC si metastaze cerebrale
- 2avc tratament cu cerebrolysin
- 1probleme post avc
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 1Recomandare spital Bucuresti pentru AVC
- 3Afecțiuni orl datorate disectiei de artera vertebrala drapta și avc-ului
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 1Avc ischemic subacut predominant braxial
- 0avc ischemic acm stang, hemilagie, afazie mixta
- 2AVC- vaccinare
- 2Accident vascular cu pareza pe partea stanga
- 1Acte incomplete la externare?
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: