ACV sau altceva?

23-10-2013
seu2013
Nu este medic/terapeut
seu2013
Buna seara. Va rog un raspuns.
in urma cu doua saptamini am simtit un tremur mica al muschilor la un brat sau la spate apoi am simtis slabiciune in corp, stare ca de voma si o infierbintare interioara care dura circa 10-15 minute apoi imi trecea. In urma cu o saptamina cu ocazia unei astfel de strai m-am dus la cabinetul medical unde mi s-a m[surat tenisunea 150/100 mi s-a dat un captopril iar dupa o ora tensiunea era 131/78. Mi sa spus sa-mi iau tensiometru si sa-mi masor tenisunea o saptamina media a fost 131/92. In urma cu doua zile dinnou la cabinet tenisune 150/100. Am fost la Institutul inimii tensiune 140/95 si am primit metoprolol 25mg si Zomen de 7, 5 mg, insa starea aceea de rau, tremur uneori ai unor muschi si stare ca de voma care trece dupa 10-15 minute persista ce ar putea fi ? Multumesc
1 comentarii
0
25-10-2013, ora 15:29
ddiana
Nu este medic/terapeut
ddiana
Salut!
Analize de sange ai facut? Ca, Mg, glicemie, colesterol, hemoleucograma?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: