ACV sau altceva?
Buna seara. Va rog un raspuns.
in urma cu doua saptamini am simtit un tremur mica al muschilor la un brat sau la spate apoi am simtis slabiciune in corp, stare ca de voma si o infierbintare interioara care dura circa 10-15 minute apoi imi trecea. In urma cu o saptamina cu ocazia unei astfel de strai m-am dus la cabinetul medical unde mi s-a m[surat tenisunea 150/100 mi s-a dat un captopril iar dupa o ora tensiunea era 131/78. Mi sa spus sa-mi iau tensiometru si sa-mi masor tenisunea o saptamina media a fost 131/92. In urma cu doua zile dinnou la cabinet tenisune 150/100. Am fost la Institutul inimii tensiune 140/95 si am primit metoprolol 25mg si Zomen de 7, 5 mg, insa starea aceea de rau, tremur uneori ai unor muschi si stare ca de voma care trece dupa 10-15 minute persista ce ar putea fi ? Multumesc
in urma cu doua saptamini am simtit un tremur mica al muschilor la un brat sau la spate apoi am simtis slabiciune in corp, stare ca de voma si o infierbintare interioara care dura circa 10-15 minute apoi imi trecea. In urma cu o saptamina cu ocazia unei astfel de strai m-am dus la cabinetul medical unde mi s-a m[surat tenisunea 150/100 mi s-a dat un captopril iar dupa o ora tensiunea era 131/78. Mi sa spus sa-mi iau tensiometru si sa-mi masor tenisunea o saptamina media a fost 131/92. In urma cu doua zile dinnou la cabinet tenisune 150/100. Am fost la Institutul inimii tensiune 140/95 si am primit metoprolol 25mg si Zomen de 7, 5 mg, insa starea aceea de rau, tremur uneori ai unor muschi si stare ca de voma care trece dupa 10-15 minute persista ce ar putea fi ? Multumesc
1 comentarii
Salut!
Analize de sange ai facut? Ca, Mg, glicemie, colesterol, hemoleucograma?
Analize de sange ai facut? Ca, Mg, glicemie, colesterol, hemoleucograma?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 2AVC cu criza comitiala
- 5avc sau altceva?
- 8Calmante dupa AVC
- 4accident cardio-vascular avc
- 0avc, fibrilatie atriala si nervozitate
- 5AVC in 2oo8 pe fond de fibrilatie artiala... extractie dentara?
- 10Accident Vascular ajutor!!!!
- 0AVC ISCHEMIC CU SEMIPAREZA
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 3Administrare cerebrolysin injectabil
- 4regim pentru hipercolesteromie
- 0AVC sau nu ?
- 4avc, dementa mixta, sindrom psiho organic
- 0După operație
- 0atac vascular
- 0Avc ischemic cu hemipareza dreapta predominant brahial
- 0Parestezie hemicorp stang si tulburare de pronuntie a cuvintelor
- 0Accident vascular hemoragic de trunchi cerebral
- 0Atrofie cortico-cerebrala
Mai multe informații despre: Accidentul vascular cerebral (AVC)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: