Ablatia... cat costa?

203 comentarii 1 2 3456 7 Înainte ›
0
02-09-2014, ora 20:18
stefi22
Nu este medic/terapeut
stefi22
Buna seara

Am fost diagnosticata de curand cu sindromul WPW pentru care mi s-a recomandat EPS si ablatie. Urmeaza sa ma programez si sa fac aceasta interventie la dl dr Ivanica in Timisoara. Am marea rugaminte daca ma poate ajuta cineva care a facut aceasta interventie la dansul cu informatii referitoare la cost si eventual si alte detalii pe care le considerati utile intr-un mesaj privat sau telefonic.

Multumesc
0
02-09-2014, ora 21:44
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Pt. stefi22, ti-am lasat un mesaj privat.
0
05-09-2014, ora 15:00
SorinaC
Nu este medic/terapeut
SorinaC
Buna ziua. sufar de FA de ani de zile si am incercat toate posibilitatile de a mi rezolva problema...am ajuns si la ablatie si dupa cateva luni, fibrilatia a reaparut. Poate nu am dreptate, sau poate am, insa parerea mea este ca aceasta afectiune nu se poate trata...pe mine de atata timp ma intereseaza sa fac ceva in legatura cu trombii formati in urma episoadelor indelungate de fibrilatie, deoarece si acestia sunt foarte periculosi, ei pot urca pe creier si sa se declanseze un AVC...sa nu mai spun de administrarea indelungata a anticoagulantelor care sunt extrem de nocive! poate medicina va gasi o solutie sa ne protejeze de aceste probleme.
0
11-09-2014, ora 12:25
VasileC
Nu este medic/terapeut
VasileC
Buna. Numele meu este Vasile si sufar de FA. Am tot citit despre ablatia 3D si implicit cazuistica, insa din ce vad eu, marea majoritate nu isi rezolva problema asa si dupa ce dau o caruta de bani pe aceasta procedura raman cu aceeasi problema. In concluzie ce e de facut cu aceste fibrilatii?
Imi vine greu sa cred ca nu exista ceva ce sa ajute pacientii cu FA... poate stie cineva cine a fost in strainatate cu aceeasi problema...caut informatii! Multumesc
0
09-10-2014, ora 20:13
ionuca1980
Nu este medic/terapeut
ionuca1980
Va rog sa-mi dati si mie detalii referitoare la ablatie, in ce consta, daca doare interventia, ce pret are si unde recomandati sa se faca, la un spital privat sau la un spital de stat? Urmeaza sa fac aceasta interventie si nu sunt hotarata unde si daca sa o fac. Am auzit de doctorul Ivanica din Timisoara. Va multumesc!
0
09-10-2014, ora 21:02
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Buna *ionuca1980*

In primul rand daca trebuie sa faci o ablatie, lucrul acesta il poate constata doar medicul cardiolog si doar la recomandarea lui poti sa o faci. Ablatia in sine nu ar trebui sa doara, dar sigur o sa simti disconfort in momentul acela in inima, deoarece nu te adoarme, daca vrei poti sa cauti pe Youtube si o sa vezi despre ce este vorba (asa am facut si eu).
Locul unde vrei sa faci aceasta ablatie depinde doar de tine, dar eu iti recomand (fiindca am trecut pe aici) sa o faci la un spital de stat si mai ales la Timisoara, la dr. Ivanica. CAS-ul iti asigura spitalizarea, dar celelalte lucruri nu (de ex. sondele pt cauterizare). Desigur, conditiile din spitalul de stat nu o sa fie ca din cel privat, dar ca profesionalism, il recomand cu toata increderea pe dr. Ivanica care se afla la Institutul Inimii din Timisoara si face consultatii si la cabinetul lui privat.
Adresa: Policlinica Rocordis, str. Miron Costin Nr. 6, (P-ta Sf. Maria), Timisoara, tel: 0723-664.076, 0356-460.338
Sper ca ti-am fost de ajutor. Iti doresc multa sanatate.
0
10-10-2014, ora 15:28
ionuca1980
Nu este medic/terapeut
ionuca1980
Buna "paulbh"
Multumesc mult pentru indrumari. Ablatia mi-a fost recomandata de mai multi medici, deoarece am ajuns si la urgenta de cateva ori, dar mi-e foarte frica de interventie. Te rog daca poti sa-mi spui la ce costuri ai ajuns la spitalul de stat. O zi buna...
0
10-10-2014, ora 20:50
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Pt. ionuca1980, ti-am lasat un mesaj privat.
0
20-10-2014, ora 20:16
stefi22
Nu este medic/terapeut
stefi22
Buna seara

Am reusit sa fac saptamana trecuta interventia la dl dr Ivanica pt sindromul wpw. Este intr-adevar un medic si un om de exceptie.Interventia a fost mai complicata in sensul ca am avut doua cai suplimentare/circuite, dintre care unul se suprapunea cu circuitul principal dar slava domnului am scapat cu bine. Sper ca va fi bine si pe viitor.

Multa sanatate tuturor!
0
26-10-2014, ora 08:51
hri i
Nu este medic/terapeut
hri i
Pt. stefi22, ti-am lasat un mesaj privat.
0
26-10-2014, ora 09:01
hri i
Nu este medic/terapeut
hri i
buna ziua,
am o fetita de 14 ani diagnosticata cu wpw
poate cineva sa-mi dea mai multe relatii despre costurile interventiei la dr ivanica?
multumesc mult
0
03-11-2014, ora 12:15
raluca81
Nu este medic/terapeut
raluca81
Buna ziua,
urmeaza sa imi fac si eu ablatie la dl dr. Ivanica si va rog sa aveti amabilitatea de a-mi spune un cost aproximativ pentru interventie.
Va multumesc mult!
0
13-11-2014, ora 16:28
galexandra
Nu este medic/terapeut
galexandra
Buna Andrei! Pe data de 25.11.2014 sunt programata la Elias, la dr.Lacau, pentru efectuarea unui RMN de cord. In functie de rezultate, se va decide daca voi face ablatia sau nu. Ma poti contacta pe privat pentru a imi da mai multe detalii privind costurile interventiei tale, te rog frumos? Vreau sa stiu cam la ce suma se ridica o ablatie la Timisoara. ptr ca la Bucuresti am citit mai sus! :(
Mi s-a recomandat de catre dna dr. de la Tg. Mures sa efectuez ablatia, daca va fi cazul, la dr. Vatasescu, dar avand in vedere sumele de mai sus vehiculate, de ordinul miilor de EURO.., stau serios pe ganduri daca sa apelez la dansul sau la alt medic.

Iti multumesc anticipat,
Sanatate.
0
14-11-2014, ora 12:25
tom2003
Nu este medic/terapeut
tom2003
Buna galexandra, ma numesc Mircea am fost diagnosticat si eu cu fibrilatie atriala paroxistica insotita de fluter atrial la Clinica din Tirgu Mures si am fost indrumat catre d.nul dr.Vatasescu la Bucuresti, dar nu am ajuns.Daca te duci te rog frumos spunemi si mie cum e si care sunt cu adevarat costurile, pentru ca se vehiculeaza sume cam mari si casa de asigurari nu deconteaza nimic. Daca poti te rog contacteazama in privat.
Daca cineva care a facut ablatie de fibrilatie atriala paroxistica insotita de fluter atrial la Bucuresti la d.nul dr.Vatasescu ( sau in alta locatie la alt doctor )si citeste aceasta postare si are amabilitatea il rog frumos daca poate sa ma contacteze.
Multumesc anticipat,
tom2003 ( Mircea )
0
21-11-2014, ora 17:18
Eleonoraa
Nu este medic/terapeut
Eleonoraa
Buna, am varsta de 65 de ani, insa de la 60 de ani am inceput sa am dureri in piept, respiratie dificila, ameteam si oboseam foarte repede. In plus de simptomatologia aceasta aveam si un AVC hemoragic facut pe la varsta de 58 de ani. Am inceput de la capul locului investiigatiile: EKG, ecografii cardiace, ecografii transesofagiene. Doctorii au concluzionat ca ne confruntam cu FA. Din cauza AVC ului suferit nu mi puteau administra tratament cu anticoagulante si totul a ramas in aer. Fiind foarte speriata de starea sanatatii mele am inceput sa ma interesez de variante inafara, crezand in doctori. Intr un final am ajuns in Germania la o clinica de cardiologie. Aici am reluat toate investigatiile, inclusiv cele neurologice. Doctorii mi au explicat riscurile la care ma expun daca incep tratamentul anticoagulant, care de altfel sunt foarte mari, motiv pentru care dansii mi au propus ceva total nou pentru mine. Auzisem foarte vag de medicina interventionala si ce face ea, insa aici tot sistemul lor era dezvoltat pe asta! Mi au propus Watchman, nu stiam ce inseamna si cum decurg etapele pentru acest dispozitiv. Mi s a explicat exact ce face el si de ce am nevoie de el. Initial mi s a parut ca e prea mult fata de ce stiam eu si aveam in mine o doza de reticenta...era foarte complicat...dizpozitivul asta inchide urechiusa stanga care la noi se face prin chirurgie clasica, adica operatie pe cord deschis. In plus eu ajunsesem acolo cu diagnostic de fibrilatie atriala, ce treaba avea asta? Eram contrariata.. in loc sa ma lamuresc, eram mai bagata in ceata. A venit doctorita la mine si a inceput sa imi explice ce face Watchman si de ce am nevoie de el, ca e sansa mea cea mare. Am intrat in interventie urmatoarea zi, iar finalul fericit a fost ca la o luna si jumatate dupa implantare am putut sa nu mai iau deloc anticoagulante, adica sa nu imi mai pun viata in pericol. Multumesc acestor doctori care au gasit o solutie si in cazul meu, care e unul mai dificil. Cand am ajuns In tara si am povestit experienta prietenilor mei, erau uimiti de evolutia nemti si oarecum indignati pe sistemul sanitar si spitalicesc romanesc. Cu toate acestea nu dupa foarte mult timp m am bucurat sa aud ca acest Watchman se poate implanta si la noi in tara. Eu ma simt foarte bine cu el si sunt constienta de cate riscuri am reusit sa elimin prin existenta acestui dispozitiv in organismul meu. Il recomand celor carora le este contraindicat tratamentul cu anticoagulant pentru ca ajuta mult. O zi buna si sanatate.
0
21-01-2015, ora 21:42
Laura1972
Nu este medic/terapeut
Laura1972
Buna seara. Am fost diagnosticata cu TPSV si mi s-a recomandat ablatie la dr. Ivanica din Timisoara. Poate cineva sa ma informeze cu cateva detalii despre interventie, pret si alte aspecte care ar fi bine sa le stiu inainte de a ajunge acolo. Va multumesc
0
02-02-2015, ora 22:53
me52
Nu este medic/terapeut
me52
solicit un contact la dl. dr. calin Siliste pentru efectuarea unei ablatii

multumesc
0
18-02-2015, ora 16:13
Andreea Berlin
Nu este medic/terapeut
Andreea Berlin
Buna ziua tuturor. De curând am început sa citesc din părerile si experienţele D-voastră despre ablaţie. Ma lupt si eu cu aceasta problema de câţiva ani...iar cand credeam ca totul este in ordine, problema a reapărut. Ma aflu in Berlin, iar in Noiembrie anul trecut mi s a facut intervenţia, într un spital de aici, UKB... Din păcate, după doua luni, palpitaţiile au reapărut - puls 220bpm ! Am fost din nou la medicul care mi a facut op'ul, si mi a recomandat sa facem intervenţia pentru a doua oară, la sfârşitul lunii Martie. Am 27 de ani, si vreau sa spun, ca din cauza acestei probleme de sănătate, viaţa mea nu este tocmai una normala.
Întrebarea mea ar fi : a suferit cineva dintre d-voastră de doua ori Ablatia ? Daca da, cum s s a decis ca este necesară o a doua intervenţie ? Cum va simţiţi acum ?
0
18-02-2015, ora 19:33
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
Pentru Andreea Berlin: ti-am trimis un mesaj pe privat.
0
23-02-2015, ora 15:17
gabyRamo
Nu este medic/terapeut
gabyRamo
Buna ziua. Am o fetita diagnosticata cu TPSV, de un an de zile. In acest an a fost internata de mai multe ori, in Galati. Am mers si la Tg. Mures, la doamna Prof. dr. Toganel Rodica, care in urma altor investigatii, fiind internata 3 zile, i-a schimbat tratamentul (lua CORDARONE, iar acum i-a METOPROLOL) si ne-a trimis la Timisoara pt. ablatie la domnul dr. Ivanica. Am fost la dumnealui si pt. interventie prin asigurare ne-a trecut pe o lista de asteptare. Intrebarea mea ar fi: daca a mai asteptat cineva? cam cat dureaza pana primesc un raspuns? Pt. ca fetita tot mai face crize, chiar si azi-noapte a avut una de pe la ora 4 pana dim. pe la ora 10.
Va multumesc.
0
04-03-2015, ora 13:42
nataliaalina
Nu este medic/terapeut
nataliaalina
Buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu un cost de ablatie la stat sau privat sau daca stie cineva alta varianta
0
06-03-2015, ora 16:45
andreea1969
Nu este medic/terapeut
andreea1969
Buna ziua.am facut ablatie la spitalul universitar la dl doctor Calin Siliste.sunt doar 4 zile de cand am facut o deci nu stiu daca vor revenii tahicardiile.insa daca doriti relatii despre cum se alunge la d lui trimite ti mi mesaj privat si va stau la dispozitie cu informatii.va doresc sanatate si curaj.interventia nu este dureroasa trebuie doar sa ti depasesti teama.
0
15-03-2015, ora 23:56
Silviu Didi
Nu este medic/terapeut
Silviu Didi
Buna am citit si eu in mare despre ultimile subiecte...de cateva zile m-am intors de la Tm unde am fost la un control la D-nul. Dr. IVANICA, si am avut la mine cardiograma din timpul crizei, i-am povestit tot ceea ce am trait si de cate ori am intr-at in crize, el ma consultat si a zis ca trebuie sa fac ablatie...si a intrebat daca vreau sa fac ablatia la o clinica privata ff repede sau sa ma puna pe lista de asteptare la stat si dureaza cam un an si ceva, am fost si cu doua saptamani inainte la Iasi la un doctor si mi-a spus la fel ca la stat dureaza un an si ceva, in concluzie operatia am facuto si D-nul. Dr. A spus ca a fost un succes si ca a fost ceva mai complicat decat se astepta, am auzit multe despre Domnul Doctor, o vecina sa operat la el acum 11 ani si nu a mai facut pana astazi nici o criza, Intrebarea mea este cine a facut aceasta operatie vreau sa-mi zica cum se simte psihic dupa operatie, simte ca bate altfel inima, se simte altfel?? Daca doriti sa-mi adresati intrebari astept sa va ajut cu drag despre ceea ce stiu...
0
16-03-2015, ora 15:34
tom2003
Nu este medic/terapeut
tom2003
Buna Silviu,
Am citit si eu comentariul tau si am o intrebare : CE FEL DE ABLATIE AI FACUT ? DE FLUTER SAU DE FIBRILATIE ATRIALA SAU AMINDOUA ? si inca o intrebare cit a costat daca se poate. Cu respect tom 2003.
0
16-03-2015, ora 23:07
Silviu Didi
Nu este medic/terapeut
Silviu Didi
Depinde de ceea ce faci si cat de complicat este preturiele variaza intre 2000 si 4000 de euro, nu stiu..atat stiu ca am facut ablatie pt tahicardie.
0
27-03-2015, ora 20:23
munteanu valentin
Nu este medic/terapeut
munteanu valentin
Am consultat pana acum 3 cardiologi, am primit de la fiecare acelaşi răspuns...şi anume am nevoie sa fac ablatie şi recomandarea este dr Ivanica.Vreau sa fac o programare dar dak ajung la Timişoara pt consultaţie vreau sa fac şi intervenţia şi ma interesează sa ma duc pregătit şi cu bani dar nu ştiu cât ar costa...va rog sa ma ajutaţi
0
27-03-2015, ora 22:51
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
pt. munteanu valentin: ti-am lasat un mesaj privat!
0
28-03-2015, ora 12:22
munteanu valentin
Nu este medic/terapeut
munteanu valentin
Mulţumesc paulbh pt răspuns dar mai am o întrebare, ai făcut ablatie la stat cu d.ul ivanica sau la clinica dumnealui şi dak este vreo diferenţa între costuri.mulţumesc.
0
28-03-2015, ora 14:46
Andreea Berlin
Nu este medic/terapeut
Andreea Berlin
Buna ziua din nou :)
Am o întrebare pentru toti cei care au suferit aceasta intervenţie: ati mai avut crize de tahicardie dupa? Eu am avut marţi, 24 Martie pt a doua oară controlul electrofiziologic (EPU) urmat de aceasta data de crioablatie (prima data am avut ablatie cu radiofrecvenţa) +3D mapping... Ma simt inca foarte ciudat, iar psihic sunt la pământ ! Multă sănătate tuturor !
0
28-03-2015, ora 20:48
paulbh
Nu este medic/terapeut
paulbh
pt. munteanu valentin: ablatia am facut-o la spitalul de stat, la Institutul Inimii din Timisoara cu dl. Ivanica. La clinica dansului faci doar consultatia si iti stabileste diagnosticul si de acolo te programeaza la spital pt. ablatie. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns
203 comentarii 1 2 3456 7 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.