Ablatia - tahicardie paroxistica supraventriculara
Buna ziua!
Va scriu in legatura cu sotul meu (42 ani) care a fost diagnosticat cu tahicardie paroxistica supraventriculara. La el povestea este ceva 'mai speciala' deoarece nu a avut decat de doua ori in viata asemenea 'crize' la o distanta de vreo 3-4 ani una de cealalta, iar acestea au aparut de ambele dati pe un fond de oboseala (dupa 2 ture de noapte) amestecat cu consum de alcool. Mentionez ca nu consuma alcool in mod regulat, nu este un alcoolic dar atunci cand consuma se mai intampla sa 'sara calul'. De fiecare data am ajuns cu el la urgenta, insa ultima data m-a speriat din cale-afara caci nu a raspuns tratamentului medicamentos administrat decat dupa aprox. 30 min.
Medicul cordiolog local si domnul dr. Ivavica din TM i-au recomandat ablatie insa ma intreb, in conditiile in care ar elimina factorii favorizanti expusi mai sus, ar mai fi necesara aceasta interventie?
Va scriu in legatura cu sotul meu (42 ani) care a fost diagnosticat cu tahicardie paroxistica supraventriculara. La el povestea este ceva 'mai speciala' deoarece nu a avut decat de doua ori in viata asemenea 'crize' la o distanta de vreo 3-4 ani una de cealalta, iar acestea au aparut de ambele dati pe un fond de oboseala (dupa 2 ture de noapte) amestecat cu consum de alcool. Mentionez ca nu consuma alcool in mod regulat, nu este un alcoolic dar atunci cand consuma se mai intampla sa 'sara calul'. De fiecare data am ajuns cu el la urgenta, insa ultima data m-a speriat din cale-afara caci nu a raspuns tratamentului medicamentos administrat decat dupa aprox. 30 min.
Medicul cordiolog local si domnul dr. Ivavica din TM i-au recomandat ablatie insa ma intreb, in conditiile in care ar elimina factorii favorizanti expusi mai sus, ar mai fi necesara aceasta interventie?
1 comentarii
Bună ziua
A făcut cineva ablatie pentru fibrilatie atriala la dr. Iorgulescu Corneliu sau dr. Alexandru Doici ?
Care sunt rezultatele ?
A făcut cineva ablatie pentru fibrilatie atriala la dr. Iorgulescu Corneliu sau dr. Alexandru Doici ?
Care sunt rezultatele ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 203Ablatia... cat costa?
- 6Ablatie Timisoara?
- 4Ablatie la copil de 5 ani?
- 5Ablatia nu s-a putut face, se mai poate face ceva?
- 1ablatie cardiovasculara la brasov
- 10Ablatie surub diastazis
- 3De cam 1 ma chinui cu o respiratie greoaie
- 2Nevroza?
- 0ce simptome sunt normale sau nu după ablație?
- 46Furnicaturi si senzatia de arsura in cap, ameteli
- 3Ajutati-ma - In urma ablatiei piciorul este vanat, umflat si tare.
- 3Tahicardie paroxistica puls de 205. VA ROG O PĂRERE!
- 7Cine a mai facut ablatie, fiind operat anterior de inima.
- 10Intervenție ablatie
- 2Recomandari Dr. Sirbu-Prisecaru Raluca- ablatie
- 5Ablație cardiaca
- 2Întrebare analize ablație
- 1ablatie cardiaca copil 13 ani
Mai multe informații despre: ablatia tahicardia paroxistica supraventriculara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: