A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa

343 comentarii 1 2 ..... 101112 Înainte ›
0
24-11-2015, ora 11:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 este bine sa NU cititi prea multa informatie pe internet, sa nu intrati in panica fiindca o sa ajungeti la psiholog.. asa gratut nesilit de nimeni
2 orice problema de nas, gat, si mai ales de urechi..se trateaza corect Numai la ORL, care poate sa aspire urechea sa vada ce secretii sunt si de unde vin
0
28-11-2015, ora 00:21
Vivianna1
Nu este medic/terapeut
Vivianna1
Buna ziua d-le doctor,
In urma unei viroze respiratorii am ramas cu o tuse care se manifesta din ce in ce mai puternic si aveam momente cand tuseam pana la lacrimi. Acum 1 saptamana tusind fortat si puternic si sufland nasul la fel puternic, am simtit ca s-a produs ceva ciudat pe partea stanga sus a nasului (prin zona sinusului, de la lacrimar pana la jumatea nasului in jos), simtomul a fost cu durere locala care apoi isi schimba locul prin partea din spate a capului sau pe partea stanga, ameteli puternice chiar si cand stateam intinsa in pat (dar in episoade, in special dupa ce mergeam prin casa), foarte putin radia durerea spre ureche (2-3%) si simt cateodata o durere usoara pe o traiectorie din plamanul stang (exact ca un singur fir ca o trahee sau o artera ceva. ).Cateodata simteam cum coboara amorteli pe toata partea stanga a corpului pana in varful degetelor de la picioare (tot in episoade si rar). Nu mi-a curs sange din nas deloc. M-am prezentat de urgenta la spital pt. ca durerea efectiv ma scotea din casa. M-a consultat un medic ORL, mi-a spus ca totul pare a fi ok, fara infectii in gat, in ureche sau prin nas; mi s-a facut o radiografie pe sinusuri si ca nu se vede nimic suspect sau urme de sinuzita si mi s-a administrat un tratament cu Ciprinol -500 mg. penru tuse cateva zile, Bioparox, Biorinil si Tador -25 mg. Precizez ca durerea de cap puternica a disparut, ameteala s-a mai estompat dar mai apare cand stau in picioare sau fac miscari bruste de cap si imi creaza o slabiciune in tot corpul. Am respiratie normala !! In schimb am ramas cu o usoara raguseala (sau n-am suficienta putere de a vorbi normal ), daca incerc sa vorbesc la tonalitatea vocii mele normale simt ca e un efort pt. acea trahee sau artera si ma i-a durerea de cap, ca si cum s-ar sminti ceva in cap. Credeti c-ar putea fi ceva neurologic sau de alta natura ori s-a lezat vreo coarda vocala ? Sau poate ca celelalte simptome provin din iradierea durerii ? Cat de serioasa poate fi situatia mea ?
Multumesc anticipat, Vivianna - 33 ani.
0
28-11-2015, ora 08:31
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da. majoriitatea simptomelor vorbesc despre o problema neurologica( tensiune intracraniana, provocata de acel efort de suflat excesiv)
0
16-12-2015, ora 15:38
sigartau
Nu este medic/terapeut
sigartau
Buna ziua!Dupa o sinuzuta tratata cu antibiotic si Sinupret vreo 2 saptamani, am o problema care ma ingrijoreaza.Ma doare gatul, o durere care nu trece, sunt ragusita si am o sputa transparenta ca gelatina! Am o durere in piept la inghitirea alimentelor! Nu sunt fumatoare si nu consum alcool, am 38 de ani.Cat de grava este situatia, as putea avea cancer laringean?
0
16-12-2015, ora 18:46
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este un reflux gastro-esofagian ( avut sau provocat de tratament)
asta provoaca si arsurile pe esofag si schimbarea vocii si acele secretii care se formeaza pe mucoasa
gasesti pe forum sute de sfaturi ce alimente trebuei sa eviti si ce tratament trebuie sa faci local
0
17-12-2015, ora 00:44
Bujor Andreea
Nu este medic/terapeut
Bujor Andreea
Buna seara. Acum 4 săptămâni mi-a iesit dupa urechea stângă o unflatura de mărimea unui bob de mazăre.nu m-a durut, doar foarte putin la atingere.Insa am fost la medicul de familie sa vad despre ce ar fi vorba si mi-a zis ca trebuie sa ma taie.M-a taiat, a iesit un fel de puroi.Insa dupa 4 zile dupa ce m-a taiat acolo, iar mi-a iesit unflatura.de data aceasta insa mai micuţă.Ce e de facut? Ce îmi recomandaţi? Va multumesc.
0
17-12-2015, ora 11:36
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este un chist sebaceu
se poate aplica solutii de alcool iodat de mai multe ori pe zi
10 zile
0
18-12-2015, ora 21:23
RusuElena
Nu este medic/terapeut
RusuElena
Buna seara!copilul meu de 2 ani a facut ptr a doua oara otita intr-un interval de o luna!Prima data a facut otita supurata la ureche dreapta iar acum dr orl-ist a spus ca are otita la ambele urechi, iar la cea dreapta are mult lichid in spatele timpanului si ca ii este afectat si auzul.Ne-a recomandat prednison si antibiotic.ce as putea face ca sa nu mai faca otita asa des?Ii fac aerosoli si ii aspir secretiile de fiecare data cand are nasul infundat.ce ma sfătuiţi sa fac?
0
19-12-2015, ora 21:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
se pot evita otitele prin
1. TRatamentul corect a nasului ca sa fie o respiratie nazala perfecta
2. trebuei avut grija de sanatatea faringelui
asta tine de alimentatia corecta fara acru, acidulate, citrice pentru a evita iritatiile locale si a preveni aparitia refluxului gastro-esofagian... care face ravagii pe mucoasa faringelui
0
20-12-2015, ora 22:44
calinbv
Nu este medic/terapeut
calinbv
Buna seara,
Acum doua zile, m-am trezit cu niste dureri puternice la urechea dreapta, in spatele eimai exact, ma deranjeaza inclusiv la miscarea maxilarului iar de azi dupa-amiaza, au aparut si persista senzatii de infundare a urechii; in plus, cand introduc degetul, la intrarea in canalul urechii, si incerc destuparea, se aud niste zgomote, similarea unui galgait...Ce ma sfatuiti sa fac?
0
21-12-2015, ora 10:02
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
urgent la ORL
0
21-12-2015, ora 19:35
sigartau
Nu este medic/terapeut
sigartau
Buna seara.De cateva saptamani ma ustura gatul, sunt ragusita, am o secretie gelatinoasa in gat.De o saptamana am fost la orl si mi s-a pus diagnosticul BRGE, am tratament cu Omeran 40 mg, vit.A picaturi si Sedatif pc tablete de supt (nu am inteles pentru ce?).Va rog sa-mi recomandati ceva pentru raguseala care nu mi-a trecut.Medicul mi-a spus ca am corzile vocale rosii, dupa ce mi-a facut endoscopie laringeana.De asemenea nu pot bea nici un fel de bauturi carbogazoase, ma doare gatul dupa consumul lor.Multumesc anticipat!
0
21-12-2015, ora 19:52
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
da este reflux gastro-sofagian
si numai tratamentul nu ajuta
Obligatoriu strict regim alimentar ( Normal..fara sucuri..si fara multe alte produse.. toata viata)
coteste tot ce am scris pe forum despre asta
0
21-12-2015, ora 20:08
sigartau
Nu este medic/terapeut
sigartau
Multumesc pentru raspuns!Sarbatori fericite!
0
25-12-2015, ora 20:39
calinbv
Nu este medic/terapeut
calinbv
Se pare ca era vorba despre o escrescenta, similara unui cos, durerea mai persista dar mult atenuata si numai cand rasusesc, de exemplu, urechea, de la mijloc, spre cap, insa, am constatat ca, senzatia de infundare exista, iar la suflarea nasului este foarte sesizabila, ce ar putea fi?
Sarbataori Fericite!
0
08-01-2016, ora 14:38
wfox
Nu este medic/terapeut
wfox
Buna ziua dle. doctor,

Ma numesc Iulian Badarau si am 33 de ani.
Probleme mele au început in Noiembrie când a apărut o senzaţie de ameţeală la mers. Este o senzaţie de cap plin, parca ar fi o bila care reacţionează la mişcare (inerţie) şi se simte cum ar rămâne in urma. La stat pe loc/culcat nu se simte mai nimic. Nu am avut vertij/greata/voma decât o singura data într-o noapte. Pot merge pe strada relativ bine. Cu 1 zi înainte am umflat nişte baloane (după părerea soţiei mei - cam violent, nu am simţit nimic atunci), am stat a doua zi cu capul în jos mult timp.
De atunci am vizitat:
-2 neurologi - control ok
-analize de sânge (leucograma, sideremie, imunochimie) - in afara de colesterol LDL 158, total 202 si proteina C reactiva 6.7 in rest sunt ok,
-CT cerebral - ok,
-RMN cervical (fără rezultate negative)
-RMN cerebral care arata "cohleea dreapta cu tururi normale, însă cu pierdere parcelara a semnalului lichidian hiperintens T2, corespunzător cu hipersemnal T1 nativ (componente hemoragice sub acute) şi priza intensa de contrast, compatibile cu labirintita hemoragica", control otologic la Panduri în care s-a evidenţiat într-un fel pierdere de echilibru şi afecţiune vestibulara.
In plus eu sufăr de hipoacuzie neurosenzoriala profunda UD din anul 2007 dar nu ştiu exact cauza (acum s-a stabilizat se pare).

Din 1 decembrie iau Betaserc 24 2/zi, Thiossen 1/zi si Vincamina 1/zi plus Vessel Due 1/zi (30 zile) însă la fix 1 săptămână de tratament senzaţia de ameţeală a început sa apară la orice mişcare a capului, mers, vibraţie sau maşină. Nu ştiu ce sa mai fac. Treaba asta pur şi simplu nu mai trece.
Problema mea acum este ca nu am un diagnostic clar. Este posibil ca starea de ameţeală sa fie cauzata sau sa urmeze hipoacuziei din 2007 sau poate fi considerata o afecţiune recenta? Ar fi uşor pentru mine dacă s-ar concretiza un diagnostic clar sau ca trebuie sa am răbdare pentru compensare...însă labirintita asta hemoragica nu prea se găseşte în limbajul comun al medicilor si nu am primit o interpretare sigura în ceea ce o priveşte (decât ca s-au spart/inflamat nişte vase de sânge in urechea interna).

Mulţumesc şi îmi cer scuze pentru acest post lung...m-ar ajuta părerea dvs şi ce ar fi de făcut mai departe...
0
08-01-2016, ora 16:58
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
e greu sa fiu eficient cu raspunsul
1.. fiindca odata ce acolo se depisteaza o hemoragie.. nu prea inteleg de ce sa dat atata tratament vasodilatator. care poate accentua acea hemoragie
2. si surditatea brusc instalata atunci.. a avut o cauza tot dereglarea de circulatie cerebrala
si NU sa cautat cauza.. care poate fi la rinichi, ficat, probleme de absorbtie intestinala...
3 si acum vertijul.. poate sa fi fost provocat..
o noua hemoragie de la acel suflat sau stat cu capul in jos
sau o alta dereglare de circulatie de la un sange gros vascos.. de la excest de lactate, mezeluri si hidratare incorecta
4 cauza principala oarecum este in alimentatie si starea intestinelor
sau e lipsa uno relemente esentiale.. crae duc la fragilitatea capilara
sau este excesul de grasimi in sange care modifica vascozitatea si capacitate sangelui de a circula si oxigena corect celulele cerebrale
5 ca si rezolvare se impune internare in clinica ORL..spital universitar.. unde sub controlul medicilor sa se stabileasca si diagnostic si calea de abordare a problemei
0
08-01-2016, ora 17:07
wfox
Nu este medic/terapeut
wfox
Mulţumesc.

Si eu as dori sa fie simpla treaba însă nu am găsit doctori care sa-mi verifice ce spuneţi dvs... si sincer ma îndoiesc ca voi găsi!!

Am uitat sa adaug: am facut si analize de coagulare timp de sangerare 2.4m, protrumbina 15.2 - 76% INR 1.2 si act plasminogenului 94%.
0
14-02-2016, ora 10:35
Annya Marry
Nu este medic/terapeut
Annya Marry
Buna ziua, i-am facut copilului aerosoli 5 zile cu 3 ml ser+ 3pic ser efedrinat + 10 pic prospan. Curatat nasul si pus colargol 10 zile. A fost bine dupa tratament, dar cum a iesit din casa o zi, secretiile au revenit. Pot face din nou tratamentul in aceeasi forma? Tb sa mai astept cateva zile ? Se poate sa fi racit iar asa repede, cum a iesit din casa cum a racit.Multumes frumos!
0
14-02-2016, ora 18:07
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu cred ca e raceala... poate fi reactie alergica la frig
e bine sa mergeti la orl
0
16-03-2016, ora 16:03
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Buna ziua, varsta mea este de 24 de ani, am 45 de kg. Toate starile de rau au inceput in urma cu 5 luni de zile, am fumat la o petrecere o tigara de marijuana (pentru a patra oara in viata) in urma careia am experimentat un vertij continuu timp de 2 ore, toate imaginile se invarteau cu susul in jos, palpitatii stari de rau, am crezut ca mor), dupa aceea am adormit, de dimineata am fost bine. A doua greseala, la scurt timp, cam 3-4 zile de la evenimentul cu marijuana, am luat pastila de a 2-a zi (pentru a 5-a, 6-a oara in viata), de la asta chiar s-a dus totul, am avut stari de oboseala, somnolenta, betie, cateva zile pana s-a intamplat un vertij foarte urat ( asemanator cu acela de la marijuana), fiind la momentul respectiv intr-un spital in vizita la bunicul meu, doctorita care m-a prins in starea de rau a crezut ca e un atac de panica si mi-a dat o pastila de xanax si una pentru greata sa nu vomit, dupa acele 2 pastile mi-a ramas o stare de ameteala (plutire) m-a dus prietenul meu acasa, am dormit 20 de ore, dar nici dupa ce m-am trezit nu mi-am mai revenit. De 5 luni, de la acel moment, am permanenta stare de betie, respir dificil (momente in care simteam tensiune in piept), palpitatii, vedere slaba, ingustata, oasele imi pocnesc la cea mai mica miscare, si daca ma lovesc usor in ceva se aude deparca mi-au pocnit vreo 10 odata ( nu este o inchipuire, prietenul meu a fost prezent si a auzit din pat cum mi-au pocnit)am o stare de rau generala din care nu imi mai revin si nu stiu incotro sa mai merg, la ce medic, ce specialitate, ce analize. Pana acum mi-am facut analize hemoleucograma, colesterol, triglicerile, albumina, bilirubina, vsh, fibrinogen, proteina c reactiva, protombina, timp quiq, , hiv, sifilis, anticorpi ana, hepatitele b si c, tsh, t3, t4, rmn cerebral 1, 5 t cu substanta de contrast, angioRmn cerebral fara substanta de contrast, ecocardiograma inima, ekg holter, luat tensiunea, radiografie plamani, vitamina b 12, D, calciu, magneziu, zinc, fier.

Toate analizele enumerate au iesit bune inafara de vitamina D, care a iesit insuficienta, tsh-ul care a iesit 0, 48 ( limita fiind 0, 47), ecocardiograma a iesit buna doar, valva mitrala si tricuspidiana cu regurgitare grad 1 ( doctorita a fost de parere ca asa m-am nascut si ca e nesemnificativ la gradul asta), iar la rmn-ul cerebral a iesit un chist de retentie de 12 mm la nivelul sinusului sfenoidal 1/2 stanga.

Nu reusesc sa gasesc ce se intampla de ma simt atat de rau ca sa pot trata. Nimeni la care merg nu stie sa imi spuna nimic. Am spus fiecarui medic tot ce s-a intamplat, doctorita de familie spune ca trece, ca iasa ele din organism ( asta trebuia sa se intample deja, nu sa tina de 5 luni), la endocrinologie, am fpst la 2 medici, degeaba le spun de pastilele care le-am luat pentru ca inafara de tiroida nu imi propun alte analize, imi spun ca nu am ce sa fac, si ca oricum de la tiroida nu ma pot simti asa rau ca au pacienti care au tiroida 100 si nu se simt asa rau ca mine.

Stiu ca am gresit, ca nu e bine ce am facut, dar va rog sa ma ajutati cu o indrumare buna pentru ca efeciv nu stiu ce sa fac. La urgente am fost doar odata, unde mi-au facut hemoleucograma un ekg si m-au trimis acasa, atat. In rest toate investigatiile mi le-am platit eu, pentru ca ei spun ca nu se poate si ca nu au un raspuns.

Alte probleme de sanatate ce mai aveam inainte de aceste evenimente - aveam nasul infundat in permanenta de cativa ani si mictiuni foarte frecvente la toaleta, imperiozitate, oricat merg la toaleta nu mi se goleste vezica, dar nici pentru asta nu mi s-a dat decat un singur tratament driptane sa iau in fiecare zi cate unu pana imi trece ( asa mi s-a spus).

Va rog frumos sa ma ajutati :-(, si dantura mi s-a distrus in ultima perioada, am facut un abces, puroi la aproape toate maselele si mi s-au distrus, efectiv a inceput sa cada din ele, dentista a spus ca probabil am de copil dantura slaba.

Dar astea sunt cele mai rele, starea de ameteala permanenta, betie, slabiciune, oboseala generala.

Astept un raspuns, va multumesc mult.
0
16-03-2016, ora 16:09
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Va mai mentionez ca tensiunea o am in general 100 cu 60, pulsul 80. Dr. cardioloaga spune ca e bine, iar pofta de mancare am. Cafea si bauturi tip cola nu am mai consumat in aceasta perioada, pentru ca inainte de aceste stari de rau cafeaua imi facea bine, ma linistea si energiza in acelasi timp. Acum daca beau una, imi urca tensiunea in cap si se accentueaza starea de rau si de betie.
0
16-03-2016, ora 16:21
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 faptul ca se distruge dantura..este semn ca digestia si metabolismul a fost dat peste cap. de aici si Malabsorbtie a nutrientilor necesari organismului + tensiune a mica arteriala..duc la proasta oxigenare cerebrala si asta este toata cauza
2 NU cred ca mai e cazul de analize si investigatii
cauta un Nutritionist.. care sa, ti recimande o cura de Detoxifiere si dezintoxicare...cu ceaiuri si apa plata 1, 5 litri pe zi
dupa care sa./ti creeze un regim alimentar corect, echilibrat
3 pana gasesti medicul
-renunta la toate lactatele, citrice, otet, lamai, carne tocata, acidulate
-mananci 5-6 mese pe zi..diversificat cu multe legume in meniu si putina carne si peste
Dimineata la trezire Ginseng cu Ginko biloba fiole de bauut cu apa multa
la pranz 1 fiola de Gemoderivat de Stejar baut cu apa
seara un Magneziu cu Vit B 6 fiola de baut cu apa
0
16-03-2016, ora 16:43
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Pot sa iau in fiecare zi acestea? Daca nu, pentru cat timp? Vitaminele si cele pentru creier. Trebuie si un hepato protector asociat la ele ?

Ca sa nu imi scape ceva din ce vi-am mentionat, bunicul la care mergeam in vizita la spital era inconstient, diagnosticat cu avc ( care nu se vedea pe ct, nici pe rmn), apoi cu pneumonie cu bacilo pneumococus si cu embolie pulmonara. Si cu 3 tipuri de bacterii la picioare ( nu stiu cum se numesc), avea picioarele in 'carne vie' ambele, iar mie pe langa simptomele mentionate mi-au aparut pete albe, sub piele pe maini si picioare in jurul genunchilor. Asta dupa ce am avut mana amortita si slabita intr-o perioada.

Credeti ca as fi putut lua ceva si de la vizitele la el? Ca doar eu m-am ocupat de el in cele 3 saptamani cat a fost in spital. Daca da, cum pot depista bacteriile.
0
16-03-2016, ora 16:57
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Va mai spun si ca vitamine am luat in primele luni de rau, vitamina c de 1000 mg, calciu si B-urile, fara nici o ameliorare, le-am luat vreo 2-3 luni. O doctorita mi-a spus ca r fi trebuit sa fi facut perfuzii cate 2 saptamana cu fiole de calciu, b6 si ser fiziologic. Ce parere aveti ?
0
16-03-2016, ora 19:07
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ei doar tratamentul recomandat de mine 10 zile
iti faci o programare la psiholog... daca e ceva legat de BUnic..e doar psihologic
0
16-03-2016, ora 19:24
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Cauze psihologice legate de bunicu nu au ce sa fie, sunt constienta ca a fost batran, mi-a parut rau pentru el, insa nu am catastrofat evenimentul, am specificat doar pentru ca, pe langa problemele ce le aveam, am mai si stat in acel mediu bolnavicios :-), doar de asta. Am sa iau tratamentul exact asa cum l-ati recomandat, va multumesc pentru raspunsuri. As avea o ultima intrebare, vreunul din aceste tratamente sunt vasodilatatoare? Pentru ca la mine in cazul tratamentului neurologul s-a razgandit si nu mi l-a mai recomandat pe motiv ca am tensiunea mica si ca tratamentul care mi l-ar fi dat ar fi redus si mai tare tensiunea ( pentru betaserc a optat, apoi s-a razgandit). Mi-ar face o deosebita placere si de mare nevoie, in caz ca voi mai avea nevoie de ajutor, sa putem intreprinde o consultatie, sau cate sunt necesare ( bineinteles contra cost ), problema este ca eu sunt din Timisoara, daca nu ma insel, am citit ca se pot face consultatii online ? Daca da, cum va pot contacta in aceasta privinta.
Multumesc frumos.
0
16-03-2016, ora 21:43
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
consulatatia in regim privat pe adresa personala de mail.; fvaleriu pe hotmail
0
17-03-2016, ora 14:37
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Faptul ca am nasul infundat in permanenta, nu contribuie si asta la o proasta functionare a sistemului respirator si eliminare a mucozitatilor, prin urmare si la oxigenarea creierului?

Iar treaba cu imperiozitatea urinara care nu se vindeca, ce ar trebui sa optez in cazul acestora? Sa rezolv pe rand ce pot si cum pot mai bine.

La faptul ca ma simt atat de rau nu se poate sa fi produs schimbari majore in organism acea pilula de a doua zi? care vi-am specificat ca nu am luato pentru prima data. De la unele femei mai stiu ca e raspunzatoare pentru crearea de cheaguri de sange, ce pot duce la ciculatie proasta si cantitate mare de estrogeni ce pot duce la reactii alergice de edeme si respiratorii.

Pe langa starea de ameteala ( plutire, betie), perdea pe ochi, oboseala e permanenta in tot corpul de parca as fi facut un efort mare in permanenta.

E posibil sa fi afectat inima acele socuri ale organismului? Si sa nu se vada asta la ecocardiograma? Sau vreo tensiune craniana provocata rau (din cauza problemelor respiratorii, si respirat fortat), care sa nu dea nici un semn la rmn unde nu s-a vazut inafara de acel chist?

Ca a fost un episod in car nu am putut sa respir bine, si respirand fortat a inceput sa mi se zbata incontinuu ochiul drept si sa imi amorteasca mana stanga, dupa care mi-a ramas slabita o perioada de timp.

Iar malabsortia cum poate fi constatata de medic, prin ce analize? Daca acestea imi ies bine, ca, mg, fe, etc.

Sunt niste simptome cam urate ca sa nu treaca asa :-(

Multumesc frumos domnule.
0
17-03-2016, ora 15:31
TheTruth
Nu este medic/terapeut
TheTruth
Stiu ca sunt cam multe probleme expuse si multa simptomatologie descrisa, inainte cand ma simteam bine mi-ar fi parut si mie cam sf toate astea, doar ca din pacate am si avut ghinionul sa nimeresc la un cadru medical mai ignorant care nu are o indrumare, o explicatie pentru nimic, urmarindu-va pe dumneavoastra, ca raspundeti mult mai competent la probleme spre eficienta rezolvarii lor, mi-am pus mai multa speranta in dumneavoastra ca sunteti un medic mai bun, mai deschis la minte, decat ai mei de aicea.
Adaugă un comentariu / răspuns
343 comentarii 1 2 ..... 101112 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.