20 RON in Arad pt epilare chilot (tot) cu ceara?Nu e mult?
Am platit pt epilat lung, axila, inghinal, luat mustata, pensat si vopsit:70 de RON.Nu vi se pare ca e cam mult?Din cei 70 epilatul la chilot a costat 20 RON!Culmea epilatul lung a costat tot atat si culmea pe picioare m-a si facut cu ceara de unica folosinta dar la chilot cu ceara normala.Ce parere aveti??Nu e un salon de fitze si dar nici unul nasol, ci un salon sa zicem mediu.
7 comentarii
Ideea e ca, cosmeticiana respectiva nu e angajata la salon ci doar plateste chirie si isi pune ce preturi vrea!Mi se pare mult 20 RON pt un epilat la chilot cu ceara normala, mi se pare exagerat.Ce ziceti?
In rom. toate preturile sint exagerate daca vrei parerea mea ideea e daca vrei sa scapi de escroace de astea ia-ti un aparat de epilat si f
ate acasa cit despre pensat eu nu m-am dus niciodata la saloane si imi iese super si de vopsit nu ma vopsesc.Iar daca vrei sa vezi exagerare in dr. tr. severin niste suvite la un salon te costa 50 ron asa ca stai acasa data viitoare si invata de la cea care te-a facut.
ate acasa cit despre pensat eu nu m-am dus niciodata la saloane si imi iese super si de vopsit nu ma vopsesc.Iar daca vrei sa vezi exagerare in dr. tr. severin niste suvite la un salon te costa 50 ron asa ca stai acasa data viitoare si invata de la cea care te-a facut.
Ma epilez de 10 ani cel putin, dar asa ceva nu am mai patit pana acum sa platesc 20 de RON pt un epilat la chilot si nu ma duc la oricare salon!Pana acum plateam maxim 10 RON pt epilat total la chilot.:|Cand mi-a calculat si am vazut ca mi-a bagat 20 de RON pt. epilatul la chilot mi-a picat fata.
Pai in Arad sa iti bagi niste suvite te costa minimum 100 RON si nu la cel m bun salon, la cel m bun salon te costa pe la 200-300 RON dar macar sti ca iti iese cum trebuie si lucreaza cu produse de mare calitate ca la celalalte saloane si dai ceva peste 100 RON si nu iti iese nici pe departe cum ai vrut!Ba chiar in unele cazuri iti ard parul!
Pai in Arad sa iti bagi niste suvite te costa minimum 100 RON si nu la cel m bun salon, la cel m bun salon te costa pe la 200-300 RON dar macar sti ca iti iese cum trebuie si lucreaza cu produse de mare calitate ca la celalalte saloane si dai ceva peste 100 RON si nu iti iese nici pe departe cum ai vrut!Ba chiar in unele cazuri iti ard parul!
In Arad dai 50 de RON pt un spalat, uscat si intins, cam astea sunt preturile si greu cred ca gasesti undeva iti faca chestiile astea sub pretu asta, eventual la saloanele alea de pe vremea lui Ceau, alea nasoale rau la care cine merge?:|Daca mai exista asa ceva.
Angellica, eu sunt din Timisoara si ma epilez la salon doar pe picioare si brate. In rest ma fac singura acasa. Epilatul lung ma cost 200 Ron, pe brate 20 Ron si am vazut pe lista de preturi de pe perete, ca epilatul inghinal total, costa tot 20 Ron. Daca te faci doar putin asa, dupa forma chilotului, consta 10 Ron, dar daca te epilezi total..platesti mai mult.
E mult pt banii nostrii, dar sunt preturile care se practica. Asta-i viata!
E mult pt banii nostrii, dar sunt preturile care se practica. Asta-i viata!
Pana la urma am scapat de grija asta, mi-am cumparat acasa produse profesionale care se folosesc in saloane si imi fac eu tot acasa, sunt f multumita, folosesc produse de cea mai buna calitate, am fost tare mirata sa descopar ca produsele care se folosesc in saloane nu sunt scumpe deloc, anumite aparate ustensile sunt putin mai scumpe dar ti le cumperi o data apoi le ai ani buni de zile, oricum imi iese de cel putin 10 ori mai ieftin decat plateam la salon, plus ca ma fac cand vreau, cum vreau, nu mai am drum de facut pana la salon si e si igienic pt. ca le folosesc doar eu, nu exista riscul sa iau boli. Iar legat de epilat ceara traditionala profesionala de 1 kg ma costa 35 de RON si ma fac cel putin 6 luni cu aceeasi ceara, plus ca folosesc si ceara cu benzi, adica ceara tip cartus care e f ieftina 5-6 RON/tubul, este si mai ieftina iar un cartus de ceara ajunge pt 4 epilari cel putin pt toate zonele in afara de chilot unde necesita ceara traditionala. La salon ma mai duc doar cand am nevoie de o freza sau sa imi vopsesc parul sau cand vreau sa imi pun gel pe unghii, in rest imi fac eu tot acasa, am sa imi cumpar si trusa de unghii cu gel, nu e mare lucru pt. ca multe manichiuriste care pun gel nu fac nu stiu ce modele si iti cer niste scoruri... Oricum sunt f multumita de 70 RON imi cumpar ceara si ma epilez tot anul in toate zonele in care am nevoie si mult mai des decat ma faceam la salon nu mai dau atat pt un singur epilat doar!
De mai multa vreme am vrut eu sa imi cumpar produse care se folosesc in saloane sa ma fac acasa dar binenteles cosmeticienele nu iti spun de asa ceva pt. ca nu le convine deoarece isi pierd clientele, am mai intrebat dar credeti ca mi-a spus vreuna?? Am aflat pana la urma de la un baiat stilist de unde pot sa imi cumpar produse profesionale si mi-am comandat si de pe internet pt. ca ele sunt smechere nu iti spun niciuna de unde poti sa iti cumperi, iar clientele in general se gandesc ca produsele profesionale care se folosesc in saloane sunt mai scumpe doara sunt "profesionale" pai nu?? Iar atunci cosmeticienele/manichiuristele/coafezele profita de acest lucru, profita ca aceste produse nu se gasesc de vanzare in magazine si pun ce preturi au ele chef., castiga de cel putin 10 ori decat investesc in produsele care le folosesc, iar la ceara, aoleu, cumpara 2 kg de ceara care nu costa m mult de 60RON iar aia o folosesc pe zeci de fete daca nu m multe, si fiecare epilat 70-100 de RON daca nu m mult chiar, deci va dati seama...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 5Intrebare stupida: trebuie sa ma epilez perfect in zona genitala?
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 4Epilare cu laser
- 4epilare cu laser!
- 6epilare-dilema
- 23fire de par pe sub piele
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 6depilarea corporala la barbati - avantaje si dezavantaje
- 6Probleme epilare inghinala
- 6bubite in urma epilarii in zona pubiana
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 0Iritatie de la epilat
- 26Fire de par crescute sub piele
- 7Epilare definitiva
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 1Iritație dupa epilare cu ceară?!
Mai multe informații despre: Epilarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: