bubite in urma epilarii in zona pubiana
acum ca e cald si se poarta haine mai transparente, desigur ma rad in zona pubiana..insa deodata a doua zi dupa ce ma rad apar nishte bubite mici in locurile unde creste firul de par.am incercat la fel sa ma epilez si apare aceeasi problema.nu shtiu ce pot sa fac ca sa nu mai apara bubitele, ba chiar am incercat sa smulg firul de par in jurul caruia apare roseata aceea(seamana a fi un cos).am incercat sa folosesc un unguent numit Fluocinalon N pe care mi la prescris medicul ginecolog, dar nu vad schimbari.ce pot sa fac sa nu mai apara?nu vreau sa merg la saloane pt epilari speciale pentru ca este in primul rind costisitor, in al doilea rind dureros..insa nush cum sa scap de problema mea legata de bubite daca mai ales o sa continui sa ma epilez... e foarte jenant, mai ales cind fac dragoste cu prietenul meu.ce pot face?va rog mult nishte sfaturi..
6 comentarii
daca il smulgi faci mai rau ca te iriti..schimba aparatul de ras si daca ai sa te epilezi zi de zi normal ca te iriti...dupa ce te epilezi nu da cu creme ca iar te iriti..(..pe picioare te poti da)...
Poi nu ma dau niciodata cu nici o crema, pentru zona erogena folosesc numai sapun intim..aparatul de ras este intotdeauna nou si ma rad odata in saptamina..si tot apare aceasta problema la mine..as dori poate ceva sfaturi in ceea ce tin bubitele..cum sa fac sa dispara?
o sa ti se para ciudat, dar incearca cu after-shave balsam dupa ras, o sa usture putin dar poate da rezultate.la mine da, si nici nu mai apare mancarimea cand incepe sa creasca.bafta.
mitza81, unde pot gasi acest balsam after-shave?si cam cit costa?
in orice magazin la raionul cosmetice pt barbati.cred ca nivea e cel mai bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21epilarea completa a zonei genitale
- 5Pete rosii care s-au inmultit si s-au unit.. acum am bube pe tot corpul!
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 2am ciuperca in zona pubiana...
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 4Epilare cu laser
- 4epilare cu laser!
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4epilarea parului pubian
- 2epilatul si bubitele rosii
- 4epilare-par pe sub piele
- 6depilarea corporala la barbati - avantaje si dezavantaje
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 6Probleme epilare inghinala
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 7Epilare definitiva
- 1Hidrosadenita... ce masuri ar trebui sa iau ca sa previn o eventuala recidiva a infectiei?
- 1Iritatie zona pubiana
- 0Formațiuni de coșuri în zona pubiana
Mai multe informații despre: Epilarea zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: