epilare-par pe sub piele
De fiecare data cand ma epilez imi creste cam tot parul pe sub piele.Ce as putea sa fac?Dupa fiecare dus folosesc crema hidratanta.Sa fie lipsa de anumite vitamine, sau care ar putea fi cauza...?
4 comentarii
Cum iti creste parul pe sub piele?? Schimba crema, nu stiu ce fel de hidratare iti face, ca nu se absoarbe, e prea grasa si-ti formeaza o pelicula peste firele de par. Iti poti irita pielea impiedicad-o sa respire.Ia-ti o crema de corp mai de calitate, chiar daca e mai scumpa.
poate fi de la crema. nu mai folosi zilnic. lasa o perioada sa-si recapete pielea ph-ul natural.
Am pielea uscata si de aceea folosesc crema.Nu folosesc mereu aceeasi crema.Acum de ex. am crema de la Garnier.Aceasta problema o am de ani de zile cu parul pe sub piele.Ce alta crema mi-ati recomanda.Eu am folosit de la Dove, Clinians, Nivea.si oricum nu este nici o diferenta, doar de miros.
Gresesti, fiecare crema are compozitia ei proprie.Aceste creme, mai ales Garnier, sunt puternice si se aplica de obicei dupa 25-30 de ani, si atunci doar o data pe zi.Cred ca esti tanara, hidrateaza-te corespunzator si foloseste o crema hidratanta mai lejera : de exemplu o crema de corp cu miere de la Oriflame.Sunt de calitate si se absorb foarte bine. Sau foloseste dupa baie, pe pielea uda, ulei hidratant pentru copii Johnson.Ungi tot corpul si astepti putin sa-ti intre in piele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 21epilarea completa a zonei genitale
- 7iritatie dupa epilarea cu lama
- 30tratament pentru foliculita
- 4Epilare cu laser
- 2epilatul si bubitele rosii
- 4dupa epliarea mustatii si barbii imi apar fire de par
- 6depilarea corporala la barbati - avantaje si dezavantaje
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 7Firele de par crescute sub piele
- 8intrebare legata de epilatul cu laser
- 6Probleme epilare inghinala
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 1Cosuri si puncte negre pe picior din cauza epilatului
- 0Iritatie de la epilat
- 3iritatie de la epilare!
- 2epilare cu zahar
- 26Fire de par crescute sub piele
- 7Epilare definitiva
- 1Umflatura Subrat dupa epilare laser
Mai multe informații despre: Epilarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: