Bubite pe marginea capului penisului

01-08-2008
maxim
Nu este medic/terapeut
maxim
Am 16 ani, nu am avut pana acum niciun contact sexual, dar mia aparut acum vreun an niste bubite foarte mici pe marginea capului penisului(nu ma irta, nu ma dor, nu ma deranjeaza cu nimic) iar daca pun mana pe ele si le frec un pic iese ceva alb din ele. Este ceva normal sau este vreo boala? MULTUMESC.
4 comentarii
0
01-08-2008, ora 00:00
maxim
Nu este medic/terapeut
maxim
Am uitat sa spun ca bubitele nici nu cresc nici nu apar mai multe ci raman la fel.
0
01-08-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
din ce spui tu tinand cont mai ales ca nu ai avut contact sexual nu este vorba de vreo boala.cred ca ai iritat acea zona si de acea probabil ai impresia ca iese ceva din ele cand le stori.oricum nu mai face asta ca nu ai de ce.eu cred ca acealea au fost mereu acolo dar nu le-ai observat pana acum.se numesc papule perlate...sunt niste bobite minuscule albe.daca curge ceva din ele sau se extind sau creaza alte probleme mergi pana la dermatolog.daca nu.linisteste-te!!!sanatate
0
02-08-2008, ora 00:00
maxim
Nu este medic/terapeut
maxim
Da oare de la ce apar bubele astea? Si deci nu reprezinta un pericol? Eu am fost la medicul de familie si mia zis sa ma dau cu bicarbonat si apoi cu un unguent. Multumesc
0
04-08-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
pai daca era vreo boala te trimitea la dermato venerice sau in alta parte.asa ca linisteste-te caci probabil ai iritat zona respectiva.da-te cu crema si bicarbonat de sodiu daca ti-a recomandat doctorita si nu le mai zgandari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •