Bubita pe penis
Buna ziua, am o intrebare ce poate fi, mi/a aparut o bubita pe penis seamana cu un ningel, a inceput si mincarimi.Sunt fidel cit si sotia mea.de citeva zile a inceput si la sotie sa aiba mincarimi.imi puteti da un sfat va rog.Multumesc
1 comentarii
salut serj
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 7am BTS?
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 3unde gasesc un dermato-venerolog??
- 4Buba alba pe ata penis - va rog cititi (nu's papule perlate)
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 3dupa sex, mi-au aparut niste bubite pe penis
- 4bubuite mici cam cat gamalia acului pe coroana penisului
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 5Preput rosu si bubite pe capul penisului
- 1Afta pe varful penisului!
- 1bubite albe
- 0Bubita cu gaura pe penis
- 3Bubita ata penis
- 0Bubite albe pe penis.
- 4Salutare! Ajutatima cu un sfat! Ce poate fi așa ceva!?
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: