Bubita pe penis
Buna ziua, am o intrebare ce poate fi, mi/a aparut o bubita pe penis seamana cu un ningel, a inceput si mincarimi.Sunt fidel cit si sotia mea.de citeva zile a inceput si la sotie sa aiba mincarimi.imi puteti da un sfat va rog.Multumesc
1 comentarii
salut serj
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe la baza penisului
- 2de 1 an am niste bubite mici pe penis
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 36PPP - Pearly Penile Papules - Bubite pe penis
- 3dupa sex au inceput sa-mi apara bubite roz pe scrot
- 2basicute alungite albe pe capul penisului
- 10mici bubulite pe penis
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 3Bubite pe penis...
- 3Am niste bubitze albe in zona genitala mai exact sub capui penisului
- 1Un fel de bubite pe penis (+poza)
- 0Bubite albe penis
- 4Bubite ca niste negi
- 1Bubite rosii pe penis.
- 6Sunt speriat... ma macina gandul ca am HIV
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 0Bubiță pe penis
- 1Bubite pe penis
- 0Bubițe pe capul penisului.
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: