15 cm la 18 ani?
vroiam sa adaug ca de la 13-14 ani nu mi sa parut ca mia mai crescut, ce ziceti o sami mai creasca sau nu? nu o sami mai creasca din cauza ca ma masturbez sau o sami mai creasca va rog un raspuns
Adevarul e ca sunteti ipocriti ! Conteaza marimea penisului in special ca estetica ! Femeile spun ca nu conteaza marimea dar sunt atrase de cei cu marimea mai mare ! Faceti un rand de penisuri de dimensiuni variabile si puneti niste sugative naturale sa vedeti tentele primare !
Buna, am 16 ani 19.5cm in lungime si 15 in grosime...eu zic ca ajunge si daca mai creste...sa creasca maxim pana la 22 ca nu vreau sex dureros si dezavantaje...si apropo frate...scoateti din cap lungimea grosimea si alea alea... ca nu conteaza...conteaza ca ea sa te iubeasca si dupaia poti so ai si de 10 cm ca nu o intereseaza...daca ti-ar zice ca o ai prea mica...sa stii pe loc...nu te iubeste cu adevarat si deci nu are rost sa iti mai bati capu ;)
Buna am 17 ani si 17 cm marime Eu zic ca ajunge nu va bateti capu daca fata te iubeste nu o intereseaza marimea...
Eu am 25 de ani, iar in erectie penisul meu masoara 15 cm. Am vreo 7 cm in grosime, iar in ultimii ani am trecut prin patul la cateva domnisoare si va spun nu au fost deloc nemultumite. Conteaza sa stii ce sa faci si decat mare si bleaga, mai bine mica si jucausa. Bine, pentru noi astia cu penisurile medii exista si anumite pozitii. Asta daca vrei sa iti faci femeia sa urce pe pereti. Va spun ca pozitia misionarului nu prea merge. In schimb "pe la spate" stand in picioare sau sa iti pui partenera " pe burta cu picioarele apropiate" iti faci partenera sa urce pe pereti.
Nu ma laud si nu ma consider mare cuceritor
Dar daca tot am fost dati pe pamant cu astfel de penis, macar sa invata sa-l folosim.
Nu ma laud si nu ma consider mare cuceritor
Dar daca tot am fost dati pe pamant cu astfel de penis, macar sa invata sa-l folosim.
Am aproape 16 ani și am penisul de 18.6 cm, e suficient.Sunt fericit cu ce am in pantaloni. Prima dată am facut-o la 14 ani...si aveam penisul de 15 cm, iar cea cu care am întreținut relații sexuale nu a reproșat nimic ba chiar a avut orgasm (era cu 4 ani mai mare decât mine). Nu contează mărimea prea mult...conteaza sa stii sa iti folosesti "bățul"...al meu nu e foarte gros, e bine asa cum e.De atunci cu orice fata cu care am întreținut relații sexuale a fost pe deplin satisfăcută.Nu am avut niciodata reproșuri.Nu trebuie sa faci nici un fel de tratament pentru marirea/ingrosarea penisului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 18galma
- 225secretie alba cu aspect branzos pe penis
- 4boala ciudata la penis
- 7boala ciudata de penis
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 9nu am idee ce este !!!!
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 16Problema marime penis
- 2bubite albe pe capul penisului
- 5Mancarimi penis
- 12rana deschisa pe penis
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Problema penis
- 0Ajutați-mă va rog!!! mi.am injectat kanamicina în penis
- 0Un fel de zgârci în pielea penisului
Mai multe informații despre: Marirea penisului Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: