Modificari nespecifice ale repolarizarii
Buna ziua,
Am facut un EKG de rutina, si tare ma tem ca e ceva in neregula, pentru ca unul din grafice este aplatizat destul de tare. Medicul care a interpretat EKG-ul a scris in dreptul acestul grafic aVL: "modificari nespecifice ala repolarizarii" sau cel putin asta am reusit eu sa descifrez. Sunt programata la un consult de specialitate abia pe data de 10 martie si la eco pe 9, dar pana atunci cred ca o sa albesc. Am darul de a ma perpeli din orice si azi-noapte n-am inchis un ochi. Va rog mult, am nevoie de o mica explicatie, cat de mica.
Va multumesc,
Simona
Am facut un EKG de rutina, si tare ma tem ca e ceva in neregula, pentru ca unul din grafice este aplatizat destul de tare. Medicul care a interpretat EKG-ul a scris in dreptul acestul grafic aVL: "modificari nespecifice ala repolarizarii" sau cel putin asta am reusit eu sa descifrez. Sunt programata la un consult de specialitate abia pe data de 10 martie si la eco pe 9, dar pana atunci cred ca o sa albesc. Am darul de a ma perpeli din orice si azi-noapte n-am inchis un ochi. Va rog mult, am nevoie de o mica explicatie, cat de mica.
Va multumesc,
Simona
2 comentarii
Stai linistita. Inseamna ca medicul a vazut in acel traseu care inregistreaza activitatea cardiaca o serie de modificari ce ar perturba procesul de repolarizare cardiaca. Daca numai repolarizarea este afectata si depolarizarea este normala, pot apare modificari de traseu in cardiopatia ischemica, distonii neuro-vegetative, tulburari electrolitice, terapii cu anumite medicamente etc. deci in anumite situatii care nu sunt grave si care se vor remedia prin tratament.Stai linistita, caci daca era ceva grav erai internata pe loc.Numai bine!
Va multumesc foarte mult. Raspunsul dvs ma linisteste, cel putin pana ajung la consultatie si ecocardiografie.
Cu stima,
Simona
Cu stima,
Simona
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: