Modificari nespecifice ale repolarizarii

24-02-2009
amalisimona
Nu este medic/terapeut
amalisimona
Buna ziua,

Am facut un EKG de rutina, si tare ma tem ca e ceva in neregula, pentru ca unul din grafice este aplatizat destul de tare. Medicul care a interpretat EKG-ul a scris in dreptul acestul grafic aVL: "modificari nespecifice ala repolarizarii" sau cel putin asta am reusit eu sa descifrez. Sunt programata la un consult de specialitate abia pe data de 10 martie si la eco pe 9, dar pana atunci cred ca o sa albesc. Am darul de a ma perpeli din orice si azi-noapte n-am inchis un ochi. Va rog mult, am nevoie de o mica explicatie, cat de mica.

Va multumesc,
Simona
2 comentarii
0
25-02-2009, ora 17:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai linistita. Inseamna ca medicul a vazut in acel traseu care inregistreaza activitatea cardiaca o serie de modificari ce ar perturba procesul de repolarizare cardiaca. Daca numai repolarizarea este afectata si depolarizarea este normala, pot apare modificari de traseu in cardiopatia ischemica, distonii neuro-vegetative, tulburari electrolitice, terapii cu anumite medicamente etc. deci in anumite situatii care nu sunt grave si care se vor remedia prin tratament.Stai linistita, caci daca era ceva grav erai internata pe loc.Numai bine!
0
26-02-2009, ora 00:32
amalisimona
Nu este medic/terapeut
amalisimona
Va multumesc foarte mult. Raspunsul dvs ma linisteste, cel putin pana ajung la consultatie si ecocardiografie.

Cu stima,
Simona
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici