Cum te ajută injectarea cu acid hialuronic să-ți păstrezi frumusețea pe termen lung
Autor: Advertorial oferit de ranjakmedia.ro
Frumusețea este o preocupare perpetuă a fiecărei femei. Încă din adolescență începem să ne îngrijim tenul, iar odată cu etapele vârstei apelăm, pe rând, la injectare cu acid hialuronic, Botox, apoi la chirurgie estetică. Pentru a apela la astfel de proceduri, însă, avem nevoie de medici de top în domeniu, precum domnul doctor Costel Dobre, cu certificări importante în acest domeniu.
Acidul hialuronic este unul dintre cele mai populare fillere folosite în medicina estetică, pentru că are multiple avantaje și proprietăți unice pentru piele. Acesta se găsește în mod natural în piele, nu vine doar în formă artificială, precum alte substanțe folosite în procedurile estetice nechirurgicale. De aceea, acidul hialuronic, suplimentat la nivelul tegumentului susține procesul natural de hidratare a pielii și, implicit, o protejează împotriva factorilor agresivi din mediul înconjurător.
„De ce avem nevoie să suplimentăm nivelul de acid hialuronic din piele? Pentru că, odată cu vârsta, acesta începe să scadă. Astfel, prin injectările cu acid hialuronic, o substanță ce se găsește în mod natural în piele pentru a o menține elastică, reușim să încetinim îmbătrânirea tenului și să-i prelungim frumusețea și prospețimea“, spune Costel Dobre, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.
Îmbătrânirea tenului nu se produce doar genetic, ci este puternic influențată de stilul de viață al fiecărei persoane. Expunerea excesivă la soare, la poluare, stresul, folosirea cosmeticelor nepotrivite, fumatul, consumul de alcool, lipsa de somn, toate produc efecte devastatoare asupra tenului. Iar îmbătrânirea prematură este ireversibilă natural. În acest context, doar procedurile de estetică chirurgicală și nechirurgicală îți pot oferi soluțiile pentru a-ți salva tenul și a-i reda aspectul tânăr și luminos.
Rejuvenarea tenului cu acid hialuronic
Limitarea procesului de îmbătrânire cu ajutorul acidului hialuronic este o soluție temporară, care durează între 6 luni și 2 ani, tratamentul putand fi repetat la anumite intervale de timp fara prea multe contraindicatii.
Injectarea cu acid hialuronic ajută, practic, la umplerea și estomparea ridurilor, indiferent de zona pe care apar acestea. Iar marele avantaj al acestei substanțe este numarul limitat sau chiar lipsa efectelor secundare în urma injectării, pentru că pielea acceptă natural acidul hialuronic.
Spre deosebire de alte produse injectabile, acidul hialuronic nu blochează expresivitatea. Mai mult decât atât, procedura nu este dureroasă, produsele de top conținând un anestezic local.
Nu există o vârstă anume la care este indicat să apelezi la acest tratament minim invaziv, însă, după 35 de ani, pielea feței începe să se deterioreze în mod natural și să își piardă din fermitate și elasticitate. Cele mai multe femei recurg la lifting facial, combinat cu injectările cu acid hialuronic pentru un efect de rejuvenare a tenului pe termen lung. Din nou, astfel de intervenții pot fi efectuate în siguranță doar în clinici de top și la medici de încredere. Medicul estetician Costel Dobre atrage atenția asupra faptului că fiecare pacientă ar trebui să se informeze cu privire la originea filler-ului, la etapele procedurii, la acreditarea și experiența medicului.
Acidul hialuronic folosit în echilibrarea asimetriei faciale
Simetria este una dintre regulile de bază ale esteticii. Însă natura nu este întotdeauna generoasă, iar asimetriile faciale sunt întâlnite frecvent. Acestea pot fi asimilate ca elemente de carismă și încredere în sine sau pot fi, pur și simplu, corectate cu ajutorul acidului hialuronic. De exemplu, umplerea sau conturarea buzelor este una dintre procedurile cel mai des întâlnite în chirurgia estetică.
Modelarea pomeților este o altă procedură la care femeile apelează destul de des. Pomeții pronunțați corectează trăsăturile și insuflă tinerețe unui chip trecut de 40 de ani.
De asemenea, injectările cu acid hialuronic sunt folosite pentru corectarea conturului feței, a liniei mandibulare și a bărbiei.
De-a lungul timpului, procedurile estetice chirurgicale și nechirurgicale au fost folosite pentru a îmbunătăți aspectul fizic al unei persoane având ca scop redarea încrederii în sine și crearea unei imagini apreciate în societate. Mărirea buzelor, rinoplastia, blefaroplastia, liftingul facial sunt doar câteva dintre cele mai uzuale intervenții realizate la nivelul feței.
Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!
- Epilare definitiva Epilar
- Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- Caderea parului in mod excesiv
- Am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- Fire pe sani
- Epilarea completa a zonei genitale
- Sani mici la adolescente
- Chiloti la servici
- Spalaturi intravaginale