Cavitatia alunga celulita

©

Autor:

Cavitatia alunga celulita

Ce este Cavitatia?

Cel mai eficient procedeu de inlaturare a zonelor adipoase si a celulitei cu efecte asemanatoare cu celei liposuctiei chirurgicale este cavitatia. Mai exact, cavitatia are la baza actiunea ultrasunetelor de joasa frecventa, care formeaza mici bule de gaz (numite si bule cavitationale) reducand, astfel, membranele celulelor adipoase. Aceastea sunt absorbite de limfa si apoi, drenat prin sistemul limfatic.

Cum se realizeaza Cavitatia?

Cavitatia topeste celulita si zonele adipoase in trei etape.
1. Dispozitivele de ultrasunete sunt fixate pe zona ce urmeaza a fi tratata alaturi cu o crema pentru arderea accelerata a grasimilor; timp de 20 minute.
In acest interval, produsii activi din crema intra in piele, permeabilizeaza membrana celulara si defibrozeaza nodulii celulitici.
2. Tratamentul cu caviatatie. In 30 minute se foloseste un dispoizitiv mobil pentru zona stricta de corp. Efectul: diminuare instantanee si vizibila a celulitei.
3. In acesta ultima etapa se va realiza un masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine. Grasimea topita de cavitatie este eliminata prin drenaj.

Ce beneficii are cavitatia?

De la prima sedinta, cavitatia dezintegreaza tesutul adipos si remodeleaza corpul. In plus, reduce vizibil masa adipoasa. Nodulii celulitici si aspectul de coarja de portocala sunt eliminate. Tesutul subcutanat este oxigenat, cu ajutorul reactivarii microcirculatiei perifirice si al drenajului lichidelor stagnate.
In timpul tratamentului se poate auzi un sunet mai mult sau mai putin intens.

Cine poate efectua Cavitatia?

Tratamentul cu cavitatie poate fi realizat de oricine, insa, exista cateva restrictii; nu vor efectua tratamentul persoanele cu probleme cardiace, cele care port pace-maker cu afectiuni vasculare grave si femeile insarcinate.

Tratamentul cu cavitatie nu are un numar fix de sedinte; acesta poate varia de la persoana la persoana. O sedinta cu cavitatie este estimat la o ora si jumatate.

In urma sedintelor se recomanda a se continua tratamentul la fiecare trei luni, ca forma de mentinere.

Data actualizare: 25-02-2014 | creare: 25-08-2009 | Vizite: 23022
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: