zgomot asemanator cu scartiitul parchetului
Buna ziua, dl doctor.Imi cer scuze ca va deranjez dar am mare rugaminte la dum.Mama mea in varsta de 66 ani are de cati va ani probleme cu picioarele :intai i-au iesit monturile la mbele picioare dar cu timpul i s-au deformat picioarele (arcuit) si o dor foarte tare genunchii la mers.Ca tratament a incercat orce crema, a facut si injectabil(boicil) dar acum ea diclofenac.Ce ar trebui sa faca ?Dati-mi un raspuns va rog frumos -* .Va multumesc.!Mihaela
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Buna ziua!
Imi puteti scrie direct pe mail, aveti toate datele mele de contact cand faceti "click" pe numele sau pe fotografia mea.
Va stau la dispozitie.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Imi puteti scrie direct pe mail, aveti toate datele mele de contact cand faceti "click" pe numele sau pe fotografia mea.
Va stau la dispozitie.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
Revin: eu o voi putea ajuta strict pentru problema "monturilor", in schimb pentru problema genunchiului va trebui sa consulte un ortoped generalist (eu ma ocup strict doar de Chirurgia Gleznei si a Piciorului).
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Revin: eu o voi putea ajuta strict pentru problema "monturilor", in schimb pentru problema genunchiului va trebui sa consulte un ortoped generalist (eu ma ocup strict doar de Chirurgia Gleznei si a Piciorului).
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua, de cateva luni ma confrunt cu o problema, imi trosnesc incheieturile foarte tare, iar gleznele mi-se blochiaza cand merg, iar de curand nici nu pot alerga pur si simplu se blochiaza si cad. Am 46 de ani, 50kg 163cm, si de un an sunt la menopauza, am facut text Dexa si a iesit osteropolita parca se numeste, mi-a recomandat vitD3 una pe zi. De o sapt fac un tratament cu antibiotic ptr helicobacter, oare acest tratament da dureri si blocaje in articulatii? Va rog sa ma indrumati unde sa merg ptr eventuale investigatii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de vreo 10 ani ma supara incheieturile
- 22Osteopenie la coloana lombara si colul femural bilateral
- 33Dureri de articulatii
- 7Amorteli incheieturi sold
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 11probleme ale articulatiilor
- 9dureri musculare si articulare
- 5tendinita?
- 3am 32 de ani si sufar de dureri de articulatii
- 21Dureri articulare dupa chimioterapie
- 7Pocnitura la incheietura piciorului.. am avut putine dificultati de mers cam 2 saptamani
- 17Recomandare medicament crema dureri articulatii
- 6R.A.A sau alta boala?
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 5dureri incheietura mainii (zona carpienelor)
- 4Dureri de crestere
- 9Zgomote articulare
- 10Dureri articulare resimtite si la nivel osos
- 1Ce anume poate cauza cracmente excesive la miscarea si rotirea capului?
Mai multe informații despre: Articulatiile zgomotele articulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: