zgârietură

21-02-2008
Larissza
Nu este medic/terapeut
Larissza
Fetiţa mea are 1 an acuma şi este sănătoasă...dar pe la vârsta de ~ 4 luni din greşeală şi grabă, după băiţa obişnuită de seară am zgâriat-o pe sân dar chiar pe sfârc in două locuri cu unghia...problema mea este că se vede şi acuma urma zgârieturii şi un pic este mai mare acest sfârc faţă de celălalt. Mă frământă acest lucru foarte mult şi a-şi dori să îmi scrieţi ( dacă a-ţi mai întâlnit astfel de caz) ce consecinţe poate cauza acest incident? Poate cauza cancer la sân sau orice fel de boală la acest sân ? Aştept un răspuns nerăbdătoare şi vă mulţumesc foarte mult.
...o mămică
1 comentarii
0
31-03-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Un traumatism minor nu poate determina cnacer de san, insa poate ramane o cicatrice hipertrofica care sa duca la aceasta falsa marire de volum a unuia dintre sani. Incercati s-o ungeti cu Bepanthene crema si daca nu se retrage cicatricea puteti apela la un chirurg plastician.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul