WPW, TPSV

134 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
19-02-2011, ora 23:08
sniper0908
Nu este medic/terapeut
sniper0908
cum dupa ablatie te poti alege cu stimulator cardiac la mine dupa ce a reusit ablatia m-am ales ca dureri de inima si in piept ekg-ul a iesit bine dar ma duc pe 28 la control
0
15-04-2011, ora 15:07
dionisiu
Nu este medic/terapeut
dionisiu
ma numesc dionisiu si am suferit de tpsv 7 ani si am facut ablatie prin radiofregventa, a trecut 1 an si 3 luni nu mai am nimic, mai poate aparea multumesc
0
15-04-2011, ora 15:27
dionisiu
Nu este medic/terapeut
dionisiu
ma simt excelent fac din nou culturism numai obosesc deloc parca mi a luat cu mana aceasta problema, mai poate aparea, odata vindecata
0
16-05-2011, ora 00:50
Luise
Nu este medic/terapeut
Luise
salut
ma doare inima cam la o saptamana 2, 3 zile ma doare inima mie rau si imi bata mai tare inima, am fost la un doctor mia dat isoptin si a zis daca nu imi trece dupa isoptin atunci este recomandat sa fac un studiu electrofiziologic dar mie frica de mor ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti cum este plsz Va multumesc
0
19-05-2011, ora 01:48
Luise
Nu este medic/terapeut
Luise
Am uitat sa scriu sant barbat am 33 de ani, am fost la mai multii medici au spus ca nu am nimic, dar pe mine ma doare inima ba simt ca imi bate mai repede ba simt ca se opreste in mine nu stiu ce sa mai fac, am fost la urgenta de mai multe ori au spus cs nu am nimic... Nu stiu ce sa mai fac
0
30-05-2011, ora 21:33
alex_2011
Nu este medic/terapeut
alex_2011
Am un baiat de 10 ani diagnosticat cu TPSV. Am primit recomandarea sa mergem la dr Ivanica la Timisoara pentru studiu electrofiziologic si ablatie. Stie cineva cum suporta ablatia un copil de 10 ani care nu sta nici la injectii?
Aş dori sa ma informeze cineva care a facut ablatie in 2010-2011 la Timisoara ce costuri implica aceasta interventie. Am inteles ca CJAS nu suporta aceste interventii. Va multumesc!
0
31-05-2011, ora 10:47
norvea
Nu este medic/terapeut
norvea
buna ziua, iti dorersc mult mult noroc, cu baietelul tau, eu sunt mare, am facut ablatie chiar anul acesta dar la bucurersti la domnul dr. vatasescu, e foarte bun, nu este chiar asa de greu, daca il incurajati pe copil eu zic ca va rezista, dealtfel stiu din experenta mea ca copii sunt mai putin fricosi, daca sunt incurajati, si mai ales explicat ca ceea ce se face e pentru binele lor, si dupa cate mai stiu eu, si nu cred ca s-a schimbat, costurile ablatiei sunt suportate de casa de asigurari ramane spaga sau daca trebuie vreun cateter sau alt instrument, pe mine m-a costat spitalizarea ca am fost cazata o noapte in spitalul F loreasca in aripa privata, si ce am data la doctor si asistenta. bafta multa si Doamne ajuta.
0
31-05-2011, ora 18:28
alex_2011
Nu este medic/terapeut
alex_2011
Pentru Norvea
Multumesc mult pentru raspuns. Deocamdată ne facem curaj. Într-adevăr, îi explic ceea ce va urma.

Aştept şi un răspuns de la cineva care a făcut ablaţia la Timisoara. Zvonurile care circulă pe forumuri sunt că nu se plăteşte prin asigurări trusa de ablaţie care ar costa 2000-3000 euro.
0
31-05-2011, ora 18:53
alex_2011
Nu este medic/terapeut
alex_2011
Draga norvea,
Cum te simti? A reuşit ablaţia? Ai avut crize dese înainte? Baiatul meu a avut crize puţine, dar "zdravene", adică la 240 batai/minut.
0
31-05-2011, ora 20:19
norvea
Nu este medic/terapeut
norvea
da, faceam destul e, mai ales ca se amesteca cu atacuri de panica, ajungeam si eu uneori la 180-200-220 batai, astia de la urgenta de la mine ma cunosteau deja, ma indopam si cu calciu, cu b-uri, vitamine, hei si am fost la Tg. mures, si nu au reusit sa-mi gaseasca calea aberanta, intre timp am suferit si doua interventii chirugicale de colicist, dar Dumnezeu a fost bun cu mine si m-a ajutat sa trec peste iar in anul acesta, am cautat pe net, si asa am aflat de d-l dr. Vatasescu de la spitalul Floreasca, m-am programat pentru inceput sa ma consulte si dupa o luna, am fost programata pentru ablatie, eram si fricoasa, am avut mare noroc ca a fost sotul acum langa mine, totul a durat intrre 3-4 ore a doua zi am plecat acasa si acum ma simt bine, trebuia sa merg la control la o luna, nu am fost ca mi-a murit tatal, am tot amanat, as putea face ekg aici, dar nu stiu de ce tot aman, important e ca ma simt, bine ca NU M-AI FAC ACELE TAHICARDII, SAU PALPITATII, SI MULTUMESC MULT SI D-LUI DR. SI MAI ALES LUI DUMNEZEU, CA AM TRECUT CU BINE, nu am platiti dupa cum am spus decat spitalizare o noapte, si restul, ... daca tu ai fost indrumata cu copilul la Timisoara, mergi acolo, eu am fost f. multumita de prestatia d-lui doctor. te pup si pe copil si ma rog pentru voi.
0
01-06-2011, ora 02:37
mimi_popa
Nu este medic/terapeut
mimi_popa
pt toti cei care au TPSV, le pot spune ca am facut ablatia acum aproape 2 ani, la Timisoara cu Dr Ivanica.(eu aveam tahicardiile de 22 de ani...si le tratam cu Egilok...dar in ultimii ani frecventa lor a crescut, si s-au intercalat si cu atacuri de panica..).operatia a reusit(am avut 2 cai care au trebuit ablatate), am plecat acasa dupa 3 zile...singura, evident am avut o perioada de refacere..(oboseam inca la efort si simteam o ca o arsura in locul unde s-a facut ablatia.)Acum dupa 2 ani, sunt in America, imi este bine, mai am extrasistole din cind in cind, dar sint ok!
Sper sa nu se refaca acele cai gresite.Desi sunt din Tg Mures, trebuie sa va spun ca aici nu sunt medici specalizati in ablatii de acest tip..La Timisoara, am platit costurile interventiei si a materialelor totul in jur de 800-1000E, deoarece mi s-a spus ca, casa de asigurari nu suporta aceasta interventie.Dr Ivanica este un dr cu multa experienta si nu pot decit sa-i multumesc pt ca m-a ajutat sa scap e aceste "chinuri".(in Bucuresti Dr Vatasescu este la fel de bun!a facut ablatia la dinsul un cunoscut al meu).deci mult succes tuturor si CURAJ!!!nu asteptati sa va faceti aceasta interventie prelungindu-va suferinta..de care puteti scapa..practic in 2 ore!
0
20-07-2011, ora 12:36
ica_ica
Nu este medic/terapeut
ica_ica
alina_yoll As avea nevoie de datele de contact ale d-nei Mihaela Grecu.Prietenul meu are wpw si ne pregatim sa venim in Romania pentru o interventie pt ca aici depaseste suma de 10000 de euro...multumesc anticipat!
0
02-10-2011, ora 22:44
Luise
Nu este medic/terapeut
Luise
Bune, Pe data de 17-10-2011 sant programat sa imi faca studio electrofiziologic, imi puteti da niste detalii cum este imi este cam frica.Pot sa patesc ceva, doare, sau cum este ?Ma puteti ajuta..
0
04-02-2012, ora 17:35
irina95
Nu este medic/terapeut
irina95
buna sint irina am fost diagnosticata cu wpw tip b nu stiu prea multe despre aceasta boala crizele sint rare si dureaza citeva secunde pina la un minut doua vreau mai multe informatii si sfaturi multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
134 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici