vreau sa slabesc
![mihaela3093](/arata_img.php?img=cont_98323.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna:)...sper sa nu par ciudata insa am 1, 73 si 61 de kg.mentionez k in urma cu 1 an am slabit cca 8 kg in 3 luni si am ajuns la 55 kg printr-un regim propriu...nu mancam dupa ora 6 si nu prea mancam ziua deoarece aceste 3 luni erau in vara.acum imi doresc sa slabesc 5 kg.nu sunt grasa, insa sunt lata in solduri, iar atunci cand ma ingras, ma ingras in jurul soldurilor si in jurul picioarelor.mentionez ca am 17 ani, nu mananc prajeli nici macar in mancaruri, nu beau sucuri acidulate, nu mananc mezeluri decat ocazional si fast-food la fel,.as dori ca un medic sau chiar si persoane obisnuite sa imi dea sfaturi.va multumesc anticipat si as dori sa nu fiti rautaciosi comparandu-ma cu alte persoane care chiar au mari probleme d.p.d.v al greutatii.
4 comentarii
![sonys](/arata_img.php?img=cont_111000.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna :)...din pacate avem aceeasi problema. Intradevar...vara se slabeste mai usor...stad acasa, fara griji. Insa in timpul scolii treaba e mai nasoala...intervine invatatul, iar slabitul isi cam pierde din valoare. Pot sa zic cate ceva de dieta cu compot de mere si lamai, dar ai grija. Daca ai organismul slabit...nu e de preferat. Pentru ca meniul se rezuma doar la consumul de compot. Eu de maine ma apuc...e ultima saptamana din vacanta si vreau sa profit :D. Bafta!!!
![anamariatoma](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Dupa aceasta mini-vacanta o dieta crudivora cred ca este bine venita.Ce ziceti de dieta aceasta:
Dieta crudivora depurativa
Faciliteaza eliminarea toxinelor si deseurilor din organism, reechilibrand balanta vitaminică si minerală a organismului. Se practică în scop profilactic si curativ, în cure de 3-7 zile pe lună.
Schema unei zile de cură:
- Ora 8 - 250 ml suc de rosii sau telină, fructe oleaginoase, paine graham sau neagră coaptă bine.
- Ora 12 - o farfurie cu salată de urzici, păpădie, cicoare, grausor, cu suc de lămaie, ulei si condimente naturale sau morcov, andive, telină, castravete, ardei gras, sparanghel cu suc de rosii si condimente, iaurt, paine graham sau neagră.
- Ora 17 - o farfurie cu salată de fructe crude.
- Ora 19 - 250 ml suc de telină.
Am gasit-o pe situl:
-------*
(*modificat de admin)
Dieta crudivora depurativa
Faciliteaza eliminarea toxinelor si deseurilor din organism, reechilibrand balanta vitaminică si minerală a organismului. Se practică în scop profilactic si curativ, în cure de 3-7 zile pe lună.
Schema unei zile de cură:
- Ora 8 - 250 ml suc de rosii sau telină, fructe oleaginoase, paine graham sau neagră coaptă bine.
- Ora 12 - o farfurie cu salată de urzici, păpădie, cicoare, grausor, cu suc de lămaie, ulei si condimente naturale sau morcov, andive, telină, castravete, ardei gras, sparanghel cu suc de rosii si condimente, iaurt, paine graham sau neagră.
- Ora 17 - o farfurie cu salată de fructe crude.
- Ora 19 - 250 ml suc de telină.
Am gasit-o pe situl:
-------*
(*modificat de admin)
![mimise](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Pentru a scadea in greutate e absolut obligatoriu sa faci exercitii fizice in fiecare zi. Apoi grija mare la alimentele pe care le consumi, sa nu aiba multe calorii sau carbohidrati.
Eu luam si ceva suplimente Green Coffee Plus sa-mi mai taie pofta de mancare in perioadele in care vroiam sa dau mai mult jos. In principal cu exercitii fizice si dieta se poate slabi sigur.
Pentru a scadea in greutate e absolut obligatoriu sa faci exercitii fizice in fiecare zi. Apoi grija mare la alimentele pe care le consumi, sa nu aiba multe calorii sau carbohidrati.
Eu luam si ceva suplimente Green Coffee Plus sa-mi mai taie pofta de mancare in perioadele in care vroiam sa dau mai mult jos. In principal cu exercitii fizice si dieta se poate slabi sigur.
![lachriss](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Pentru a scadea in greutate fara a crea dezechilibre nutritionale este foarte important ca dieta zilnica sa contina produse din toate grupele alimentare principale (alimente bogate in amidon -
paine, paste si alte produse din cereale, cartofi, orez, malai etc, alimente bogate in proteine (carne slaba de pui, curcan, vita, iepure etc, peste slab, oua - 2 - 3 oua/saptamana, albusul poate fi consumat dupa dorinta), lactate, fructe si legume (din abundenta, grasimi (uleiuri, unt) - in cantitate foarte mica. Mesele vor fi in numar de 3 mese principale si 2 gustari/zi. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. La micul dejun se vor servi in special alimente bogate in amidon (care trebuie sa fie reprezentate in principal de paine si derivate din cereale integrale. De ex puteti consuma un sandvis cu paine din cereale integrale cu branza slaba de vaci, putina sunca slaba de pasare (sau chiar carne slaba rece gatita cu o zi inainte)si legume (ex rosii, castraveti) + un iaurt slab. La masa de pranz este preferabil sa consumati un singur fel (ex. o felie de paine integrala + ciorba de legume). Felul 2 il puteti servi la masa de seara (ex carne slaba sau peste la gratar + legume la abur + o salata de cruditati. Nu se vor asocia la masa alimentele bogate in amidon (ex paine si cartofi sau paine si orez). De asemenea, acestea nu se vor consuma la masa de seara. Cele 2 gustari pot fi reprezentate de fructe (ex gustare 1 - 250 gr cirese; gustare 2 - 250 gr capsuni). Masa de seara va fi servita cu cel putin 2 ore inainte de culcare. Intre mese nu se va consuma nimic in afara de apa sau ceai neindulcit. Regimul alimentar trebuie sa fie insotit de activitate fizica de cel putin 45 min - 1 ora/zi, din care 20 - 30 min sa fie efectuate intre masa de seara si culcare. Mult success va doresc.
paine, paste si alte produse din cereale, cartofi, orez, malai etc, alimente bogate in proteine (carne slaba de pui, curcan, vita, iepure etc, peste slab, oua - 2 - 3 oua/saptamana, albusul poate fi consumat dupa dorinta), lactate, fructe si legume (din abundenta, grasimi (uleiuri, unt) - in cantitate foarte mica. Mesele vor fi in numar de 3 mese principale si 2 gustari/zi. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. La micul dejun se vor servi in special alimente bogate in amidon (care trebuie sa fie reprezentate in principal de paine si derivate din cereale integrale. De ex puteti consuma un sandvis cu paine din cereale integrale cu branza slaba de vaci, putina sunca slaba de pasare (sau chiar carne slaba rece gatita cu o zi inainte)si legume (ex rosii, castraveti) + un iaurt slab. La masa de pranz este preferabil sa consumati un singur fel (ex. o felie de paine integrala + ciorba de legume). Felul 2 il puteti servi la masa de seara (ex carne slaba sau peste la gratar + legume la abur + o salata de cruditati. Nu se vor asocia la masa alimentele bogate in amidon (ex paine si cartofi sau paine si orez). De asemenea, acestea nu se vor consuma la masa de seara. Cele 2 gustari pot fi reprezentate de fructe (ex gustare 1 - 250 gr cirese; gustare 2 - 250 gr capsuni). Masa de seara va fi servita cu cel putin 2 ore inainte de culcare. Intre mese nu se va consuma nimic in afara de apa sau ceai neindulcit. Regimul alimentar trebuie sa fie insotit de activitate fizica de cel putin 45 min - 1 ora/zi, din care 20 - 30 min sa fie efectuate intre masa de seara si culcare. Mult success va doresc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc