Vreau sa slabesc !!!!

05-10-2011
koleapisc
Nu este medic/terapeut
koleapisc
Salut ! Am 16 ani, 169-170 cm, 95 kg sunt foarte deprimat din cauza problemei mele... pot sa spun ca nu am o dieta pe care sa o urmez si mananc orice am incercat sa fac sala si o dieta dar nu a dat rezultate vreau sa-mi spuneti si mie cateva sfaturi sau o un program de alimentatie... Nu am chef de nimic lenevesc mai mereu. Imi este si rusine de mine de corpul meu va dati seama... Mereu am pofta de mancare am incercat sa beau cat mai multa apa dar tot mie foame...
2 comentarii
0
10-10-2011, ora 14:47
mihaela_miky12
Nu este medic/terapeut
mihaela_miky12
Buna... Si eu am avut si inca mai am probleme cu greutatea...dar pana acum am slabit 10 kg.. am renuntat la paine, la prajeli, la dulciuri, am baut minim 2l de apa pe zi, si am facut miscare...Totul depinde de noi, si de vointa pe care o avem..
0
27-10-2011, ora 13:57
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
In primul rand trebuie sa stii ca fara 3 mese si 2 gustari nu o sa poti slabi pe termen lung. Sigur, poate o sa ma contrazica multa lume.
Faptul ca trebuie sa arzi mai multe calorii decat consumi cred ca stii. Nu trebuie sa renunti definitiv la paine. Chiar e indicat sa consumi o felie-doua pe zi. Alege-o pe cea neagra/cu seminte/graham.

Ai zis ca ai tinut o dieta? In ce consta dieta ta? (te intreb pentru ca nu vreau sa repet niste lucruri pe care le stii deja)

In principiu e bine sa gasesti tu un echilibru. Acest echilibru trebuie sa excluda dulciurile(adica fara zahar deloc in afara fructelor), sucurile, prajelile. Dupa ce o sa-mi spui cam ce mananci in fiecare zi o sa iti spun si eu cam ce cred ca ar fi ok.
Mai poti bea ceai verde (este cel mai puternic antioxidant si accelereaza arderea grasimilor).

Sa stii ca si eu am inceput o dieta care mai degraba vreau sa-mi fie stil de viata. Am de slabit aproximativ 10 kg. Daca vrei sa vorbim lasa-mi adresa de email si te voi contacta.

O zi bună!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.