vreau sa schimb antibioticul
Am un baietel de 7 ani care este foarte rosu un gat.Am fost la medic si ne-a dat calpol, nurofen, aerius si antibiotic cexyl 500 mg /12 ore.Dupa a treia doza de antibiotic i-au aparut pe maini si picioare niste umflaturi(ca atunci cand te zgarii si se umfla inrosindu-se).Cum i-am dat Aeriusul au dat inapoi si am aplicat local si niste mixtura mentolata.Dupa a 4-a doza i-au iesit bubite la colturile gurii, pe corp nemaifiind nimic.As vrea sa intrerup tratamentul cu acest antibiotic si pana ajung la medic sa-i dau Augmentin Bis solutie, deoarece a mai luat.Nu mananca mai nimic si gatul il doare mai tare ca acum 2 zile.
3 comentarii
Copilul face o intoleranta la acest antibiotic care contine ca substanta activa cefadroxilum, cefalosporina de generati I.Poti schimba pe Augmentin, mai ales ca stii din experientele anterioare ca este bine tolerat.Sa stii de acum inainte ca la aceast antibiotic copilul e alergic si sa nu-l mai accepti.
0
12-11-2008, ora 16:19
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Din cate observ copilul are o rezistenta destul de redusa.incearca in fiecare toamna si inceput de primavara sa ii aduci aportul de vitamine, minerale si aminoacizi necesari.in felul acesta il protejezi de aceste evenimente neplacute.
Daca schimbati antibioticul, automat, perioada de tratament se prelungeste si atunci administrati-i in paralel preparate cu lactobacili sau iaurt sistematic pentru apreveni candidoza la nivelulmucoaselor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Tuse lătrătoare fetiță de 10 ani
- 1Copil 8 ani picături greșite în ochi
- 1Intrebare temperatura luata sub brat la copi
- 2Dureri frecvente de cap - un fel de tic?
- 0Interpretare analize
- 0Viroza sezon - tusea nu trece
- 0Encoprezis fetita de 8 ani și jumatate
- 1Erectia la copii
- 3Bilurubina totala si directa crescuta
- 1Stare de rău fetita de 11 ani