Bilurubina totala si directa crescuta
Bună ziua în urma unor analize la sânge la fetita mea de 10 ani ia ieșit bilirubina directa 0.57 si bilirubina totala 1.84, celelalte analize la ficat TGO/AST SI TGP/ALT SI UREE Serica fiind normale.este ceva grav.Va mulțumesc anticipat!
3 comentarii
BUNA ZIUA
Nu sunt abateri mari si, daca nu exista corespondent clinic iar celelalte analize hepatice, au valori normale, va sugerez sa verificati la un alt laborator. Sanatate !
Nu sunt abateri mari si, daca nu exista corespondent clinic iar celelalte analize hepatice, au valori normale, va sugerez sa verificati la un alt laborator. Sanatate !
Mulțumesc frumos pentru raspuns. In aprilie i-am facut prima dată analize și la fel doar bilurubina mărita dupa care am repetat la o lună de zile si a ies mai scăzută.Acum dupa 5 - 6 luni iar crescută.fetiță are dureri usoare de burta si a avut 3 episoade de voma, în rest nimic altceva.Pe analizele scrie la observați Ser usor icteric! Nu stiu ce este...poate fii icter la 10 ani și dacă este icter este grav?Va multumesc din suflet pentru raspuns!
Am uitat sa specific ca i am făcut și VSH care este de asemenea bun 4 mm/h, fosfataza alcalina 285 U/L,
TGO/AST 24.7 U/L , TGP/ALT 17.27 U/L, UREE SERICA 26.5 mf/dl, SIDEREMIE 124.ug/dL, creatinina Serica 0.66 mg/dl.
TGO/AST 24.7 U/L , TGP/ALT 17.27 U/L, UREE SERICA 26.5 mf/dl, SIDEREMIE 124.ug/dL, creatinina Serica 0.66 mg/dl.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22bilirubina marita
- 2bilirubina
- 0bilirubina
- 3bilirubina
- 1febra, frisoane, varsaturi, bilubirina marita
- 2Bilirubina crescuta in timpul Chimioterapiei
- 3Bilirubina prea mare.
- 0Bilirubina directa-ser / Bilirubina urina
- 0Bilirubina totala
- 0Bilirubina totala crescuta si Eosinofile crescute
- 0Bilirubina totala crescuta